(video) Moldoveanul Andrei Raețchi a impresionat publicul și juriul X Factor

896x598_13826904402a227026
Foto: Andrei Raețchi a rupt scena! “Avem nevoie de tine la X Factor!”, i-au spus jurații PC: http://xfactor.a1.ro/

Încă un moldovean pe scena de la X Factor România. De această dată merge vorba de Andrei Raețchi, din Chișinău.

Tânărul cu o privire seducătoare, cu un trup bine lucrat și atitudine de „Don Juan” a evoluat ieri în cadrul show-ului românesc X Factor.

Tânărul moldovean este de părerea că în afară de o voce bună, este foarte important și modul în care te înfățișez pe scenă. Îi place cum arată și se consideră un bărbat modest. Petrece mult timp la sală, unde „se bate cu sacul de box”, iar acest lucru se vede cu ochiul liber – are un trup foarte bine sculptat.

 

896x598_1382690434ad9b893d
Jurata Delia și-a scris răspunsul pe minge PC: http://xfactor.a1.ro/

Înainte de a începe să cânte, jurații l-au plăcut pentru felul în care arată. Andrei a interpretat melodia lui James Arthur, câștigătorul “X Factor” 2012 din UK – “Impossible”.

Andrei, avem nevoie de tine. Fă-ți bagajul și vino la noi. Ești foarte bun, îți spun din tot sufletul”, a zis Bittman. Delia a recunoscut că nu se aștepta ca un “pachețel de mușchi” să cânte atât de bine și l-a răsplătit cu un “DA”. “Este un concurent imposibil! Imposibil de dat afară! Cântă cu viață și îmi place”, a adăugat și Cheloo. Andrei Raețchi merge mai departe în competiție la “X Factor”.

Andrei face parte din duetul „Brand” unde cântă alături de fratele său, Vladimir Raețchi. Tinerii sunt absolvenții proiectului „Stelele Elatului”, iar în 2009 au ajuns în finala concursului „Eurovision”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente