Top ştiri din weekend: 26-27 octombrie

521862_299088453534010_1162574909_n
Foto: Chelnerii restaurantului ”Moldova” din New York sunt îmbrăcați în haine tradiționale PC: Facebook

Mănâncă bucate moldovenești în New York, pregătește-te de Haloween și vezi ce oferte de studii vin din Germania și Marea Britanie în cele mai importante şi populare ştiri de pe #diez din 26-27 octombrie 2013.

#1. New York Times: Restaurantul moldovenesc din Brooklyn în care te simți ca în Moldova

În inima cartierului Brooklyn, printre staţii auto-service, magazine fast-food și servicii de livrare la domiciliu, se ascunde o casă rustică, cu o pădurice în spate și o mănăstire ciudată în depărtare.

#2. Timofti a confirmat în fața lui Putin că Moldova a ales calea integrării europene

Timofti a făcut aceste declarații la summitul CSI, unde a fost prezent și liderul rus Vladimir Putin, la scurt timp după ce Armenia, care a negociat până recent un Acord de Asociere cu UE, a renunțat la acesta și a aderat la Uniunea Vamală Rusia-Belarus-Kazahstan.

#3. Cum a fost văzut pe Facebook incendiul de la Sun City v. 2013

Persoanele pe Facebook au un simț al umorului mai deosebit, inspirându-se din evenimentele actuale de a-și încerca creativitatea. La incendiul din 2012, au fost un val de fel de fel de imagini.

#4. 20 de idei econome pentru costume de Halloween

Ești în pană de idei pentru costumul de Halloween? Ai prea puțin timp la dispoziție, dar vrei cu tot dinadinsul să uimești prietenii de la petrecere. Uite aici o colecție de idei care nu vor scoate mulți bănuți din buzunarul tău.

#5. Top 10 cele mai bune țări în care e bine să fii femeie

Diferențele între bărbați și femei din punct de vedere al rolului pe care îl joacă pe scena politică sau economică, respectiv în privința drepturilor la sănătate și educație, s-au redus ușor în ultimul an, potrivit raportului realizat de către World Economic Forum.

#6. Burse în Marea Britanie pentru liceeni

Obține de burse de studii pentru anul academic 2014-2015 în Marea Britanie. Programul îți va oferi posibilitatea de a obține burse de studii în școli private din această țară.

#7. Bătălia posterioarelor pe Instagram

Kim Kardashian a dezvăluit recent că a reuşit să revină la silueta de înainte de sarcină cu ajutorul dietei Atkins, iar după această „ştire” a venit şi confirmarea: o fotografie „selfie”, în oglindă, în care posteriorul său se află în centrul atenţiei.

#8. Program de pregătire pentru jurnaliștii moldoveni în Germania

Tineri jurnalişti din Moldova pot să ia parte la un program de pregătire profesională cu durata de trei luni în Germania.

#9. Think Invisible – proiectul care-ți testează memoria vizuală

„Think Invisible” este un proiect făcut de Adri Bodor și Mark Szulyovszky, care dorește să pună la încercare memoria vizuală a celor care privesc ilustrațiile.

#10. Fashionistele din Chișinău și-au scos, din nou, hainele la vânzare

Târgurile de haine purtate încep să devină deja un adevărat trend în capitală. Fashionistele și-au scos la vânzare piesele vestimentare pe care nu le mai poartă în cadrului unui târg organizat astăzi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente