De azi, Parlamentul va fi fără Vlad Plahotniuc

vlad
Foto: „Am luat decizia de a mă retrage din funcția de deputat începând cu ziua de astăzi”, a anunțat democratul. „Nu mă retrag din partid și nici din politică, dimpotrivă voi fi mult mai activ și mai eficient în activitatea mea”, a adăugat Vlad Plahotniuc. PC: moldovacurata.md

Prim-vicepreședintele PD, Vlad Plahotniuc, a anunțat în urmă cu puțin timp că renunță la mandatul de deputat. Acesta a declarat că nu a intrat în politică pentru beneficii și că era deja un om bogat atunci când a făcut acest pas.

„E o greşeală că partidele îşi trimit cei mai buni oameni în Parlament, iar dezvotarea formaţiunilor rămâne pe planul doi. Din acest motiv, renunţ la mandatul de deputat.” a menționat Vlad Plahotniuc.

Conform UNIMEDIA, acesta a spus că renunță și la imunitatea parlamentară și se va dedica intens activității în partid, pentru a se pregăti de lupta politică din toamna anului viitor. Acesta a solicitat Comisiei Naționale de Integritate să verifice dosarul lui privind declarațiile pe venit.

„Acum patru ani am decis să intru în politică după o analiză detaliată. Știam că vor exista atacuri și campanii murdare în adresa mea și împotriva famliei mele. Știam unde mă băg. Eu nu am intrat în politică pentru funcții, imunitate sau pentru bani. Politica nu avea ce-mi oferi mie în plus, față de ce aveam deja. Eu nu am făcut abuz de privilegiile pe care mi le oferea funcția de prim-vicepreședinte al Parlamentului. Eu nu am făcut uz de mașina de serviciu, nu am folosit benzina de la stat, iar salariul meu de deputat mergea direct la o familie cu mulți copii. Eu am venit deja bogat în politică. Am venit ca un om cu experiență în business. Am venit ca să ajut Partidul Democrat în dezvoltarea Republicii Moldova”, a menționat Plahotniuc.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente