Top 14 instrumente Google de care n-ai știut

google-apps-cloud
Foto: Poți alege mai multe dintre Google Apps Cloud. Alege ce ți se potrivește.

14 instrumente și aplicații Google utile, despre care nici nu te gândeai că există. Află la ce bun pot servi ele, cum te ajută în afacere sau la distracție.

1. Google Ngram Viewer

 

Captură foto Google Ngram Viewer
Captură foto Google Ngram Viewer

Google Ngram Viewer vă permite să căutați cuvinte cheie în milioane de cărți pe durata a jumătate de mileniu, un instrument util pentru găsirea tendințelor în timp. Pentru utilizatorii avansați, Ngram Viewer are, de asemenea, opțiuni, cum ar fi căutarea anumitor cuvinte cheie, părți de vorbire sau cuvinte cheie combinate.

2. Google Correlate

 

Captură foto Google Correlate
Captură foto Google Correlate

O parte din Google Trends, Google Corelarea vă permite să vă uitați la tendințele de căutare în timp. De exemplu, dacă veți căuta „supă” se va observa o creștere clară a căutărilor în lunile de iarnă. O parte fascinantă a Google Corelarea este și căutarea cu funcția de desen. Desenați un grafic distractiv și corelarea vă va oferi cuvinte cheie de căutare care se potrivesc cel mai bine creația dvs. grafice.

3. Google Trends

 

Captură foto Google Trends
Captură foto Google Trends

Uitați-vă la tendințele Search cu Google Trends. Răsfoiți după dată, sau căutați în diferite categorii cu noua funcție Top Charts. În cele din urmă, cu funcția Explore, introduceți un termen de căutare și veți vedea cum un trend variază în funcție de timp și locație. De asemenea, puteți vizualiza acum căutările populare într-un format Fullscreen colorat.

4. Google Think Insights

 

Captură fot Google Think Insights
Captură fot Google Think Insights

Google Think Insights este un instrument util pentru antreprenori și profesioniștii din industrie. Conține studii de caz, noi cunoștințe și sfaturi despre cum să crească afacerea dvs., precum și demonstrări de proiecte exemplare. În cele din urmă, există, de asemenea, instrumente pentru maximizarea analizei site-ul dvs. și campanii publicitare. O colecție deosebit de utilă este cum de a „face site-ul dvs. să funcționeze pe diferite platforme.

5. Google Public Data Explorer

 

Captură foto Google Public Data Explorer
Captură foto Google Public Data Explorer

Caută prin baze de date din întreaga lume, inclusiv Banca Mondială, OCDE, Eurostat și Biroul de Recensământ SUA. După ce ați găsit ceea ce vreți, alegeți categorile necesare pentru a crea grafice cu axe de care doriți. Apoi, Google Public Data Explorer afișează datele pintr-un grafic liniar, bară, dispersat sau pe o hartă.

6. Full Value of Mobile

 

Captură foto Full Value of Mobile
Captură foto Full Value of Mobile

Un calculator util pentru întreprinderi, Google Full Value of Mobile va calcula exact cât de valoros este de a avea un site mobil. Acest instrument va ajuta să analizeze modul în care clienții interacționează cu diferite aspecte ale afacerii dvs., de la site-uri mobile până la apeluri către capacitatea dispozitivelor multiplatformă.

7. Get Your Business Online

 

Captură foto Get Your Business Online
Captură foto Get Your Business Online

Get Your Business Online este inițiativa Google de a obține mai multe afaceri locale, pe web, într-un efort de a stimula economia locală, precum și a ajuta întreprinderile mici să crească. Inițiativa încurajează, de asemenea oamenii pentru a obține alte afaceri on-line, cu un obiectiv final de a ajunge la fiecare afacere locală din America. Există, de asemenea, lista de evenimente și lecții. Acest serviciu gratuit include hosting pentru un an.

8. Webmaster Tools

 

Googl Webmaster Tools permite webmasteri pentru a monitoriza starea de ”sănătate” a site-ului și traficul acestuia. Instrumentele suplimentare includ o structură de date Markup Helper și Google Places pentru afaceri.

9. Schemer

 

Captură foto Schemer
Captură foto Schemer

Schemer este ca o combinație de ”a-do list” și o aplicașie de planificare a evenimentelor sociale. Conectați-vă prin intermediul contului Google+, introduceți preferințele personale și Schemer vă va oferi evenimente din zona dumneavoastră. Un instrument bun pentru călătorii care doresc să facă mai mult decât o simplă vizită, precum și pentru localnicii care doresc să găsească ceva de făcut într-o zi plictisitoare. De asemenea, puteți colabora cu prietenii dvs. din cercurile Google+ și a vedea cine vrea sa facă aceleași lucruri ca și dvs.

10. Google Fonts

 

Captură foto Google Fonts
Captură foto Google Fonts

Google Fonts oferă fonturi web disponibile tuturor, pentru a le utiliza în mod privat sau comercial. Acum sunt 629 de familii de fonturi disponibile. Alege fonturi dup grosime, înclinare, lățime și script.

11. Google Developers

 

Captură foto Google Developers
Captură foto Google Developers

Google Developers găzduiește o serie de resurse pe care dezvoltatorii le pot utiliza, instrumente cum ar fi internaționalizarea diferitor site-uri și prezentări live de tutoriale. Dezvoltatorii se pot alătura, de asemenea, unor grupuri dintr-o zonă locală pentru întruniri și colaborare.

12. Dart

 

Captură foto Dart
Captură foto Dart

Dart este un limbaj de programare dezvoltat de Google în speranța de a înlocui în cele din urmă de activarea JavaScript ca limbaj de aplicații web moderne. Dart a fost lansat în 2011 și este încă în fază de dezvoltare. Cu scopul de a face codarea și colaborarea simplă, Dart a fost conceput pentru a fi destul de simplu, aplicație pe care chiar și dezvoltatorii începători ar putea-o învăța.

13. Google Keep

 

Lansată la începutul acestui an, aplicația se conectează la unitatea ta Google. Având capacitatea de ase sincroniza cu toate dispozitivele dvs., Google Keep vă permite să păstrați note, înregistrări vocale, imagini și liste. Cu o interfață simpla de utilizat, aplicație e bună pentru cei ce caută să facă notițe în drum.

14. Google Sky

 

Captură foto Google Sky
Captură foto Google Sky

Ca parte din Google Earth, Google Sky vă permite să explorați și sistemele stelare din spațiu. În colaborare cu NASA, folosind imagini de la telescopul Hubble, Google Sky este una dintre cele trei filiale ale Google Earth, celelalte fiind Google Mars și Google Moon.

Informație și imagini oferite de mashable.com.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente