6 lucruri de făcut duminică, 20 octombrie

1381560_601072599950887_1027104632_n
Foto: PC: Facebook

Duminica nu se stă în casă. Excepție nu face nici duminica de 20 octombrie.

#1. Bemol Motocross Cup (ediția V)

Pe 20 octombrie, cu începutul ora 10:00 în or. Hîncești vom marca împreună a 5-a aniversare a cupei BEMOL Motocross Cup 2013! Evenimentul promite adrenalină și emoții tari.

#2. Proiecția filmului mut „Calea Rușinii”

Afiș "Calea Rușinii" PC: Facebook
Afiș „Calea Rușinii” PC: Facebook

„Calea Rușinii”: un film de 85 de ani, dar actual și azi atât prin viziunea asupra situatiilor prin care trec protagonistele, cât și prin intensitatea emoțiilor. În plus, pelicula oferă imagini inedite din Varșovia, Berlin și Rio de Janeiro din perioada antebelică, spectatorul având posibilitatea să urmărească scene din viața de zi cu zi a acestora.
Coloana sonoră este susținută live de muzicieni din Cracovia: Adrian Konarski (clape, unul dintre cei mai originali compozitori de muzică de film din Polonia și laureat al multor premii); Michal Chytrzynski (vioară, compune și interpretează muzică pentru teatrele din Cracovia); Slawek Berny (percuție, colaborează printre altele cu celebrul violonist Nigel Kennedy).

Evenimentul este organizat de Institutul Polonez din București și Centrul International pentru Protecția și Promovarea Drepturilor Femeii „La Strada” în cadrul Campaniei naționale „Săptamâna Anti-trafic”

#3. DeveloperMD Community Offline

PC: Facebook
PC: Facebook

Un offline pentru persoanele interesate de tehnologiile informaționale. Detalii despre eveniment le găsiți aici, pe când transmiterea online a evenimentului – aici.

#4. Premieră „Clasa Noastră”

PC: Facebook
PC: Facebook

Teatrul Eugene Ionesco anunță o nouă premieră pentru acest weekend – ”Clasa noastră”, după un text de Tadeusz SLOBODZIANEK, în regia tinerei specialiste Luminița Țîcu. Marcat de antisemitismul polonezilor și exterminarea evreilor în timpul și după cel de-al II-lea Razboi Mondial, dramaturgul și regizorul Tadeusz Slobodzianek scrie în 2008 ”Clasa noastra”, o dramă cutremurătoare despre noi, oamenii, și puterea sentimentelor noastre, piesa pentru care a fost distins cu premiul Nike – unul dintre cele mai importante premii în literatura poloneza contemporana. 19 și 20 octombrie, ora 18:30 Teatrul Eugene Ionesco, bd. Grigore Vieru 11 Tel: (022) 233.833

Detalii: tei.md sau pe fb: https://www.facebook.com/TEI.md

P.S. Întregul spectacol va fi subtitrat în rusă.

#5. Dance Battle: UTM vs IRIM

PC: Facebook
PC: Facebook

Cel mai tare concurs de dans pentru studenți revine cu ediția a III. Cine va câștiga în duelul dintre IRIM și UTM veți vedea în Clubul Faraon începând cu ora 19. Detalii despre eveniment le găsiți pe  Facebook.

#6.Ce? Unde? Când?

PC: Facebook
PC: Facebook

La 20 octombrie 2013 începe cea mai importantă competiţie a clubului – Campionatul Ce? Unde? Când?, ediţia cu numărul XXIII.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente