(video) O tânără din Moldova l-a cucerit pe Smiley la Vocea României

3
Foto: Elena Șalaru este din Chișinău și va cânta în echipa lui Smiley PC: ProTV

Moldoveanca Elena Șalaru este din Chişinău, are 22 de ani şi lucrează ca ajutor de contabil. Totuși, spune ea, muzica îi face inima să tresare, mai ales că a început să cânte încă din perioada copilăriei.

Dacă nu voi întoarce niciun scaun, voi rămâne în continuare ajutor de contabil„, a spus ea înainte de a urca pe scenă.

„Bring Me to Life”, piesa formaţiei Evanescence, este cea interpretată de tânăra Moldova. Smiley a fost singurul jurat care a decis să-i acorde o șansă Elenei, după ce a auzit-o cântând. „Bine ai venit la Vocea României, bine ai venit în echipa Smiley!„, a spus artistul. „Mă bucur că m-am întors, are toate datele să devină o cântăreață de succes„, a adăugat el.

 

Smiley, cucerit de cele două surori moldovence la "Vocea României".
Smiley, cucerit de cele două surori moldovence la „Vocea României.”

Cu o apariție demna de catwalk, Elena a venit la „Vocea României” însoțită de la fel de frumoasa ei sora, adusă pe scena de Pavel Bartoș. “Am văzut și romani fericiți”, a fost concluzia prezentatorului, în timp ce Smiley le lua în brațe pe cele doua fete, iar mama acestora a venit cu completarea din culise : “Îl facem pe Smiley un ginere”.

Din culise însă, mama tinerei s-a arătat ușor îngrijorată: „Nu știu ce să zic, Smiley este cam afemeiat așa„, a glumit ea.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente