În acest sfârșit de săptămână fotbalul intercluburi revine. Chiar din această seară de vineri ne așteaptă partide interesante.

Vă propunem meciuri din campionatele Europei, printre care un derby între primile două clasate din Italia și un adevărat clasic rusesc.

Premier-Liga (Rusia): Zenit St. Petersburg  –  ȚSKA Moscova (Наш Футбол, 19:00)

ȚSKA e nevoită să reducă din diferența de 8 puncte față de Zenit și să spele din păcatele din ultimile 4 mecuri, din care a acumulat un singur punct.

Serie A: AS Roma  –  Napoli (НТВ-ПЛЮС Футбол, 21:45)

AS Roma are un început fantastic de sezon, a câștigat toate cele 7 etape de până acum, în timp ce Napoli și-a permis un singur egal și 6 victorii.

Bundesliga: Hoffenheim  –  Bayer Leverkusen (НТВ-ПЛЮС Футбол 2, 21:30)

Farmaciștii sunt pe locul 3 în Germania, însă în cazul unui succes împotriva ocupantei locului 10, va deveni lider.

Ligue 1: OGC Nice  –  Olympique Marseille (Спорт 1, 21:30)

Pe aceste două cluburi le desparte 3 puncte în clasament. Nice, fiind pe locul 6, în cazul unui câștig va ajunge din urmă formația din Marsilia.

Liga I: Steaua Bucharest  –  FC Viitorul Constanța (Dolce Sport, ora 20:00)

Steaua, lidera ligii, deși are cu 2 meciuri mai puține jucate față de majoritatea echipelor, are șansa să se mai distanțeze în această seară, primind vizita Viitorului din Constanța.

Sâmbătă și duminică sunt programate alte jocuri interesante, și ca de obicei #diez îți va propune link-uri și video-uri.