(video) Un rocker rebel moldovean a cucerit jurații la X-Factor România

xfactor-romania-alex-mataev-moldova
Foto: PC: xfactor-online.com

Tânărul rocker din Republica Moldova, Alexandru Mațaev, a participat ieri, 6 octombrie, în cadrul show-ul românesc X-Factor România, unde a cucerit publicul și jurații cu piesa „I Don’t Wanna Miss a Thing” de Aerosmith.

Alexandru Mațaev, locuiește de ce ceva vreme la Kiev, dar asta nu l-a încurcat să participe la „factorul” din Romania.

Cânta de mic, de pe vremea când nu avea părul lung, cercei în urechi și blugii tăiați. „Pentru mine muzica este cel mai important lucru în viață. Mă inspiră totul ce se întâmplă în viața mea. Îmi place natura, îmi plac oamenii, îmi place tot ce mă înconjoară. Mă inspiră drumul, mă inspiră marea. În timpul călătoriilor, îmi vine inspirația, dar să fiu sincer, pentru mine contează mai mult drumul decât destinația pentru că în drum pot să mă gândesc la orice vreau eu, în drum pot să compun cea ce simt eu și să înțeleg mai bine sentimentele mele.”

Se „vede” pe el că e stăpân, are simțul scenei. La primele acorduri din Aerosmith, când lungește „yeaaaah”-ul, jurata Delia rămâne cu gura căscată, iar sala s-a ridicat în picioare, în timpul prestației tânărului moldovean.

„Personal nu am nimic ce să-ți reproșez și vreau să-ți spun că nu am ascultat o variantă mai bună decât a ta, cu excepția originalului evident”, i-a spus Cheloo, cel mai dur și exigent membru al juriului.

Alexandru a primit trei de „DA” din partea juriului și merge mai departe în concurs.

Alexandru a devenit cunoscut în Moldova după ce a câștigat cea de a treia ediție a concursului „Fabrica de Staruri. După ce în 2009, a cântat rock în trupa rusească “Rain Catchers”, Alex a plecat la Kiev pentru a dobândi faimă în Ucraina. La începutul anului, Alex Mațaev a participat în Moldova la Selecția Națională pentru Eurovision 2013. A cântat în duet cu Valeria Pașa piesa “Show Me your Feelings”. În această toamnă a revenit la Chișinău, unde la sfârșitul lui septembrie a lansat o melodie compoziție proprie – “Ciornoe Beloe“.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente