(video) Elena Carafizi și-a încercat norocul în show-ul „Vocea României”

RCK_6335
Foto: PC: ana.ciorici.com

Interpreta din Republica Moldova, Elena Carafizi, a participat ieri, 5 octombrie, în cadrul show-ul românesc Vocea României, însă nu s-a calificat pentru a merge mai departe în concurs.

Tânăra în vârstă de 19 ani spune că muzica este lucrul la care se pricepe cel mai bine. „Altceva n-aş şti să fac, eu aşa cred. Aş vrea să am o carieră şi să-mi întâlnesc dragostea vieţii mele. Nu-mi doresc nimic mai mult”, a adăugat Elena în cadrul emisiunii.

Pentru audițiile pe nevăzute, concurenta a pregătit piesa „Why don’t you love me” interpretată de Beyonce.

Tânăra nu a reușit să-i convingă pe cei patru jurați ai show-ului: Smiley, Loredana, Horia Brenciu şi Marius Moga că merită titlul de Vocea României, dar şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro şi un contract pe un an cu Universal Records. Aceștia nu s-au întors în timp ce Elena cânta, însă Loredana a sfătuit-o să încerce din nou la anul.

Totodată, aseară și-a încercat norocul în concurs și un alt moldovean Alexandru Cibotaru. Tânărul  are 28 de ani şi  a mers la Bucureşti împreună cu soţia, care îl susţine în pasiunea lui pentru muzică.

Tânărul a cântat o piesă în limba română: „Singur”, a formaţiei Talisman. Juriul de la VOCEA ROMÂNIEI însă nu a fost impresionat şi nimeni nu a apăsat butonul.

„Vreau să ştiţi că noi, cei din Basarabia, ne simţim români şi vă mulţumim că ne primiţi aici”, a spus concurentul emoţionat, la final.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente