Agenda evenimentelor: Duminică informativă și distractivă

1003220_525487454187276_610437177_n
Foto: PC: Facebook

Duminica nu se uită de carte. Învățăm din cărți, învățăm de la traineri, și ne verificăm cunoștințele la Ce? Unde? Când?.

„O carte veche – un prieten nou”

Târg de carte PC: Facebook
Târg de carte PC: Facebook

Pe 6 octombrie, în Galeria de Artă ”Artium”, ZUGO te așteaptă cu un noian de cărți pregătite special pentru tine. Cu un preț rezonabil, cărțile, care cândva au fost prietenii de suflet a unor persoane, acum pot deveni prietenii tăi!
„De la ora 14:00 te așteptăm nu doar noi, dar și tineri talentați care-ți vor cânta și citi poezii” anunță organizatorii.

#Women’s Summit Moldova

PC: Facebook
PC: Facebook

Este primul şi cel mai grandios eveniment pentru femei din Republica Moldova de tip conferință la care se vor aborda tematici ca: Sănătate, Frumusețe, Modă și Stil, Relații Eficiente, Femeia de Succes. Mai multe detalii vi le spune Facebook-ul.

#Speedcubing Offline

PC: Facebook
PC: Facebook

Sunt invitați toți amatorii de speedcubing să facă cunoștință între ei, offline, fără skype și fără internet. Întâlnirea se va da la ora 12 la Andy’s Pizza, SunCity.

#Cupa Liceelor Ce? Unde? Când?

PC: Facebook
PC: Facebook

Astăzi de la 11 la 15  va avea loc Cupa Liceelor la Ce? Unde? Când?. Cupa va avea loc la Liceul Gaudeamus (mun. Chişinău, sectorul Ciocana, str. Petru Zadnipru 14/4, în spatele m. Fidesco de pe bd. Mircea cel Bătrân). Participarea la Cupa Liceelor este gratuită. Mai multe detalii le găsiți aici.

#Duminică în familia Miriam

PC: Facebook
PC: Facebook

Centrul pentru Copii și Părinți Miriam vă invită copilașii la activități de distracție și de lucru manual în ziua de duminică. Două ore pline de activități care să antreneze copiii dvs. într-o dinamică cu implicare de socializare creativă sub formă de joc

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente