(video) Emisiune de călătorii din Ucraina în vizită la Chișinău

oriol
Foto: Participanților la emisiune le-a plăcut mult vinul din Moldova, verdeața Chișinăului și prețurile mici

Emisiunea de călătorii din Ucraina de la canalul Inter – ”Cap sau Pajură” în cea de-a 86 destinație a ajuns în Chișinău. Și timp de două zile a încercat să vadă ce se poate de făcut și văzut în capitala Republicii Moldova și nu numai.

Conceptul emisiunii este următorul, cuplul care este în prim-plan (în cazul Chișinăului – Andrei și Nastia), când ajung în destinația nouă aruncă moneda. Bărbatul este pajură iar femeia cap. Partea de monedă care cade desemnează cine va călători în destinația nouă ca un rege și cine ca un turist cu buget limitat.

Persoana care călătorește ca un turist cu buget limitat are 100 dolari ca să supraviețuiască și să se distreze timp de două zile. Persoana care călătorește ca un rege are card gold și poate să-și permită orice.

În Chișinău, Andrei a avut doar 100 dolari, a dormit prin couchsurfing, s-a plimbat cu microbuzul, prin parcuri și a fost și la Soroca.

Nastia a avut card gold, a stat în cel mai scump hotel, s-a plimbat cu cea mai scumpă mașină și a fost în vizită și la Tiraspol.

Vedeți din video cu ce impresii au rămas ei după vizitarea Chișinăului.

Emisiunea este deja la al șaptelea sezon, înainte de asta cuplurile participante au fost pe toate continentele globului pământesc. Mai multe emisiuni vedeți pe: Орёл и решка 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente