Hotelurile oferă reduceri de 20% de Ziua Națională a Vinului

_Ziua_Nationala_a_Vinului
Foto: Ziua Naționala a Vinului va fi sărbătorită în perioada 5-6 octombrie PC: wine.md

„Hotelurile sunt supraaglomerate cu turiști care vin în Republica Moldova de Ziua Vinului.” Declarația aparține președintelui Asociației Hotelurilor și Restaurantelor din Republica Moldova, Stanislav Rusu.

Chiar dacă numărul persoanelor cazate va crește vertiginos în această perioadă, Stanislav Rusu susține că prețurile rămân neschimbate. „Politica prețurilor în domeniul hotelier nu prevede ca acestea să crească, chiar dacă numărul persoanelor cazate crește. Prețul mediu pentru cazare este de 60 de euro, cel mai mic preț fiind de 20 de euro pentru o noapte de cazare.

Sunt și apartamente prezidențiale care ajung și la prețuri de 500 de euro pentru o noapte de cazare, însă acestea practic nu sunt solicitate. Prețurile sunt cele mai mici din regiune. Totuși, hotelurile oferă și reduceri la cazare pentru grupurile mari de turiști, acestea ajungând până la 20% din prețul stabilit”, a precizat Stanislav Rusu.

Evenimentul va avea loc pe 5-6 octombrie va avea  un nou concept de desfăşurare. Organizatorii îşi propun să promoveze consumul sănătos şi moderat de vin, apropiind publicul de producătorii de vin prin degustări profesioniste, vizite ale podgoriilor şi momente speciale dedicate culturii vinului, artei şi gastronomiei.

Cea de-a 12-a ediţie a Zilei Naţionale a Vinului este organizată sub genericul „Respect pentru tradiţii, curaj în inovaţii”.

Sursa: Ziarul Național

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente