7 piese despre sex oral

collage

Echipei #diez tare îi place să aleagă tot felul de playlisturi care să-ți facă ziua sau seara mai picantă. Uite că de data asta am căutat prin arhive și am scos cele mai bune cântece despre sexul oral. Mereu este loc pentru mai bun și îmbogățirea listei.

# 1 Kelis: Milkshake, 2003

Este discutabil dacă sexul oral are o definiție foarte strictă și sânii lui Kelis ar putea fi implicați, dar cu siguranță piesa ei a adunat toți băieții la ea în curte.

# 2 Aerosmith: Love In An Elevator, 1989

Deși solistul Steven Tyler este considerat bunicul adorabil al rock-ului, la concursul American Idol, cine știe ce se putea întâmpla dacă acesta rămânea blocat în ascensor cu cineva dintre participanți. Hitul numărul 1 din anul 1989 ne dă un indiciu foarte direct: ”Living it up when I’m going down.

# 3 Khia: My Neck, My Back (Lick It), 2002

Khia nu a fost cel mai bun pui rapper-ul să iasă din sud (care ar fi Trina, ya’ll), dar ceea ce a lipsit in frumusete si prada a mai mult de facut pentru cu gura ei murdară. E greu să mă cert cu o doamnă care știe ce vrea de la față și spate.

# 4 Missy Elliott: Work It, 2002

Deși sexualitatea lui Missy a fost intens discutată de către fanii hip-hop-ului de-a lungul anilor, aceasta piesă ne povestește direct despre setul de calități de care trebuie să dai dovadă pentru ați mulțumi partenerul.

# 5 Kid Cudi feat Kanye West: Make Her Say, 2009

Pentru albumul lui din 2009 ”Dat Kid From Cleveland”, Cudi a făcut un remix la piesa semnată de Lady Gaga „Pokerface” și a invitat bunii lui prieteni pentru o colaborare lirică. Cudi este primul, după care Common arată cât de pregătit este să meargă pe căi necunoscute, dar Ye este acela care va lua onorurile pentru jargonul lor celebru.

# 6 Prince: Head, 1980

Pe lângă faptul că este una din cele mai bune piese din repertuarul lui Prince, ”Head” este de asemenea, un avertisment pentru tipii care nu sunt în stare să-și satisfacă partenerele – Prince este gata să vă fure fetele cât ai clipi din ochi.

# 7 Lou Reed: Walk on the Wild Side, 1972

În timp ce comunitatea afro-americană era pe ritmuri doo-wopping, Lou Reed  înebunea New York-ul anilor ’70, inclusiv faimosul transsexual Darling Candy, cu cântecele sale. Producătorul David Bowie a înțeles din start că piesa lui Reed va înfierbânta atmosfera și va trezi pofte ascunse.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente