Trei motive de ce să fii prezent la Researchers NIGHT Moldova

1175466_398140223619997_186343652_n
Foto: Noaptea Cercetătorilor 2013 PC: Facebook

Și în Moldova se nasc cercetători. De asta te vei convinge la evenimentul de azi, de la Academia Științei ce va începe la ora 16:00.

#1. Vei vedea ce gândesc oficialii despre viitorul științific al RM

Între orele 16:00 și 17: 00 va avea loc deschiderea oficială a evenimentului Noaptea Cercetătorilor 2013 cu participarea oficialităților. Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Corman, Prim viceministru al Republicii Moldova, Tatiana Potângă, Președintele Academiei de Științe a Moldovei, Academicianul Gheorghe Duca vor inaugura Orășelu Științei.

#2. Vei descoperi ce fac tinerii cercetători din RM

De la 17:00 la 19:00 vor avea loc activități educative și distractive în Cartierele Științei, interacțiuni LIVE cu Orășelul Științei, premierea copiilor și tinerilor inovatori, numere artistice oferite de Centrul Republican pentru Copii și Tineret “ARTICO”, dar si defileuri de modă la tema (materiale reciclabile).

#3. Vei afla dacă Chișinăul este sau nu un oraș european și te vei distra pe măsură

De la 19:00 la 21:00 va avea loc inaugurarea subteranei din scuarul Academiei de Științe din Moldova – Chișinău oraș European, cu participarea Primarului capitalei, Dorin Chirtoacă
Activități în Orășelul Științei, dar și recitalul artiștilor DARA, Pasha Parfeni și alții printre care Sasha Lopez, Ale Blakeși  Broono.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente