Concurs de fotografie „Moldova – Share it!”

fotografie
Foto: Concurs de fotografie penru elevii din Moldova PC: verticalonline.ro

Institutul Polonez din București lansează concursul de fotografie intitulat „Moldova. Share it!”, care se adresează elevilor din Republica Moldova. Fotografiile câștigătoare vor fi publicate sub formă de cărți poștale, care vor fi trimise către tineri din întreaga Europă.

La concurs pot participa elevi ai liceelor, școlilor generale, școlilor profesionale și colegiilor din Republica Moldova, precum și cetățeni ai Republicii Moldova care urmează cursurile unor școli post gimnaziale de peste hotare.

Participanții pot trimite o singură poză care să înfățișeze un monument istoric, un peisaj, obiect sau orice consideră ei că merită arătat tinerilor din străinătate și care să reprezinte Moldova. Lucrările vor fi trimise la adresa de e-mail [email protected] până la data de 22 septembrie 2013. Dintre pozele primite, juriul va alege cele mai bune trei fotografii, care vor fi publicate sub formă de carte poștală, iar autorii lor vor primi premii în obiecte – cărți și albume cu muzică. Regulamentul concursului poate fi consultat mai jos.

Regulamentul Concursului de fotografie: „Moldova – Share it!”

Concursul este organizat în cadrul unui proiect mai amplu desfășurat de Institutul Polonez în Republica Moldova și care promovează ideile Parteneriatului Estic de identitate și integrare.

Taguri: #europa
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente