Cursuri despre social media și securitate online

Social Media Logotype Background
Foto: Centru pebtru Jurnalsim Independent organizează cursuri despre social media și securitate online PC: careersay.com

Activiștii din ONG-uri sunt invitați să participe la cursuri online axate pe subiectele „Social media pentru schimbare socială” și „Securitate online”, care se vor desfășura în perioada 15-24 octombrie.

În cadrul acestor cursuri, desfășurate în direct pe renumita platformă de e-learning TechChange, participanţii vor învăța despre:

Social media pentru schimbare socială

# Beneficii sporite în urma utilizării eficiente a social media în activitate;
# Diversitatea de metode și instrumente disponibile;
# Alegerea unei strategii de lucru cu social media – care este cea mai potrivită pentru scopurile de comunicare și organizare/participare în diverse campanii.

Securitatea online

# Riscurile cele mai comune;
# Instrumente de protecție personală;
# Bazele cenzurii și eludării.

Cursurile vor fi predate în limba engleză de către Jaroslav Valůch și Emin Huseynzade, experți renumiți în domeniile social media și securitate online. Fiecare curs va fi împărțit în patru sesiuni a câte o oră, care se vor desfășura pe parcursul a două săptămâni. Acestea se vor îmbină cu participarea la un forum bazat pe colaborare și efectuarea temelor pentru acasă între sesiuni. În plus, lectorii cursurilor vor aborda teme specifice activității sau țării pe care o reprezintă cursanții.

Dacă ești activist dedicat schimbărilor sociale, un profesionist al unui ONG sau un voluntar local, aceste cursuri te vor ajuta să îmbunătățești eficiența muncii tale.

Dacă ești interesat să participi la cursuri accesează Media Azi pentru a afla mai multe detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente