Top știri din 13 septembrie

2013-09-13 14.32.05
Foto: Radu Albot, tenismanul moldovean a reușit să obțină prima victorie a Moldovei împotriva Portugaliei. Aici prestația sa împotriva lusitanilor nu se încheie, duminică va juca din nou.

Cele mai importante şi populare ştiri de pe #diez din 13 septembrie 2013

#1. Cupa Davis: Moldova – Portugalia

Urmăriți pe #diez Live Text de la Cupa Davis. La Manejul de Atletism are loc lupta între Moldova și Portugalia.

#2. 13 evenimente la care să mergi azi, 13 septembrie

#diez ți-a pregătit agenda evenimentelor care au loc în această zi de vineri. Nu ştii ce să faci azi seara? Noi venim cu recomandări în materie de petreceri, teatru și concerte.

#3. Cât de satisfăcuți sunt tinerii din Moldova?

Dacă nu v-ați pus niciodată întrebarea cât de satisfăcuți sunt tinerii din țara noastră, #diez a pus-o pentru tine. Mai jos vedeți răspunsurile vox-ului realizat pe parcursul acestei săptămâni.

#.4. Putin a fost înaintat pentru premiul Nobel

Preşedintele Fundaţiei Ruse pentru Educaţie, Serghei Komkov, a propus, într-o scrisoare trimisă Comitetului Nobel, ca Preşedintele Vladimir Putin să primească Premiul Nobel pentru Pace, ca urmare a contribuţiei sale la soluţionarea conflictului din Siria, informează pravda.ru

#5. Jessica Biel a devenit oficial Mrs. Timberlake

Fiind căsătorită deja de 11 luni cu starul Justin Timberlake, Jessica în sfârșit va purta oficial numele de familie a soțului.

#6. Codul de servire a vinului în 10 pași

Fiecare are un model aparte prin care servește vinul, dar puțini știu că aceasta este o adevărată artă. Pentru aceasta, #diez prezintă tehnica prin care un somelier va trebui sa efectueze serviciul vinului.

#7. MTIC: Numărul permiselor auto obținute s-a redus în jumătate

Ministerul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor a prezentat primele rezultate ale campaniei „Permis pentru viață”, scopul căreia este informarea cetățenilor despre noile reguli de obținere a carnetului de șofer.

#8. 5 lucruri curioase de la New York Fashion Week

A început una dintre cele mai grandioase săptămâni de modă din lume, alături de cea din Paris, Londra și Milano. #Diez îți prezintă câteva lucruri pe care trebuie să le știi de la New York Fashion Week.

#9. Românii vor în SUA și Canada fără vize

Uniunea Europeană constrânge SUA şi Canada să elimine vizele pentru cetăţenii români. Statele UE ar putea reintroduce vizele pentru cele două ţări dacă acestea vor îngrădi în continuare libera circulaţie a românilor.

#10. Siria își redistribuie armamentele chimice

Siria a început să-şi răspândească arsenalul chimic în 50 de locuri diferite cu scopul de a complica misiunea celor care ar urma să-l preia sub control, anunță The World Street Journal.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente