(foto,video) Reprezintă o țară la Miss World 2013 care nici nu a desemnat-o

UZBEKISTAN_2671043b
Foto: Rakhima Ganieva, Miss Uzbekistan, în videoul său introducere pentru Miss World PC: MISS WORLD

O tânără a ajuns să participe la concursul Miss World 2013, reprezentând Uzbekistanul, deși acest stat nu organizează concursuri de frumusețe.

Republica situată în Asia Centrală este foarte cunoscută pentru exporturile sale de aur, uraniu și gaze naturale, decât cu reginele ale frumuseții. Oficialii de la Tașkent, spun că țara nu a organizat nici un concurs pentru Miss Uzbekistan din considerente de ordin religios.

Rakhima Ganiev, frumoasa în vârstă de 18 ani, a reușit să provoace un adevărat scandal la ea acasă în ce privește concursul, la care se va stabili cea mai frumoasă femeie din lume.

Potrivit site-ului competiției, Rakhima este pasionată de pian, îi place să călătorească şi este studentă la drept internațional. Cu toate acestea, nici macăr agențiile locale de modeling nu au auzit niciodată de ea. Până și universitatea la care susține că este înscrisă „University of World Economy and Diplomacy” recunoaște că nu are nici o studentă cu acest nume înscrisă la ei.

Vedeți mai jos prezentarea de introducere a acesteia:

Chiar şi fiica președintelui din Uzbekistan a reacționat, considerând că totul este o minciună.  „Noi nu am trimis-o!”, a spus aceasta.

Până în prezent, organizatorii concursul Miss World nu au făcut nici un comentariu despre această candidată misterioasă. Nu este clar dacă ea va lua parte la evenimentul televizat Miss World 2013 care are loc la Jakarta pe 28 septembrie.

 

136769157_world_451275c
Rakhima Ganieva, reprezintă Uzbekistanul la Miss World. O țară musulmană care din considerente religioase până în acest an nu a participat niciodată în acest gen de competiții.
Ganieva Rakhima
Ganieva Rakhima PC: MissWorld
MISS-UZBEKISTAN_2671045c
Miss Uzbekistan, Rakhima Ganieva, alături de Miss Albania PC: dailymail.co.uk
MISS-UZBEKISTAN2_2671044c
Miss Ganieva alături de Miss Russia PC: dailymail.co.uk
Defilarea Miss Uzbekistan la ceremonia de deschidere a Miss World 2013 care a avut loc la Bali, Indonezia PC: dailymail.co.uk
Defilarea Miss Uzbekistan la ceremonia de deschidere a Miss World 2013 care a avut loc pe insulele Bali, Indonezia PC: dailymail.co.uk
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente