(video) Doi tineri, cercetați pentru jafuri şi furturi

IMG_5354
Foto: Poliţia a reţinut doi tineri specializaţi în jafuri şi furturi PC: qmagazine.ro

Poliția Capitalei a reținut doi tineri cu vârstele de 20 şi respectiv 18 ani, fiind bănuiți de săvârșirea unui şir de jafuri şi furturi în sectoarele Botanica şi Ciocana din mun. Chişinău.

Indivizii acționau separat şi ținteau doar femeile fără însoțitori, deposedându-le de lanțurile din aur de la gât, pe care le realizau pe piața neagră, transmite Inspectoratul General de Poliție.

În cadrul investigaţiilor demarate de către poliţie, s-a constatat că bănuitul de 20 de ani ar fi jefuit de la cel puţin două femei bijuteriile de la gât, pricinuindu-le pagube materiale în sumă totală de peste 17 000 lei. Cazurile au fost înregistrate la sfârşitul lunii precedente în sectorul Botanica.

Al doilea bănuit ar fi comis un furt dintr-o gheretă cu flori, de unde a sustras un notebook care ar costa 5 400 lei. Tot el ar fi atacat în stradă o femeie în vârstă de 31 ani, deposedând-o de lanţul din aur de la gât, în valoare de 3 200 lei.

Actualmente ei sunt cercetaţi penal pentru jaf şi furt. Legislaţia penală în vigoare prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 200 la 500 unităţi convenţionale sau închisoare pe un termen de la 2 până la 5 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente