Independence Day 2 se va lansa în 2015

IndependenceDay-victory-cigar
Foto: Will Smith ar putea apărea și în partea a doua a filmului Ziua Independenței PC: fiz-x.com

După 17 ani de așteptare, producătorii de la Fox au dezvăluit data apariției Independence Day 2 și anume pe 4 Iulie 2015.

La fel ca și primul Independence Day, scenariul celei de-a doua părți va fi semnat tot de Emmerich Roland împreună cu Dean Devlin, care au dezvăluit că filmul va avea acțiunea plasată în prezent, în care omenirea a petrecut cele 2 decenii de pace dezvoltând tehnologia lăsată de extratereștri în primul film.

PC: ecorazzi.com
Filmul va avea acțiunea plasată în prezent, în care omenirea a petrecut cele 2 decenii de pace dezvoltând tehnologia lăsată de extratereștri în primul film PC: ecorazzi.com

Este de așteptat ca în distribuție să revedem personaje din primul film ca fostul președinte SUA Thomas J. Whitmore (Bill Pullman) și absolventul MIT devenit reparator de cabluri Dave Levinson (Jeff Goldblum), dar și pe Will Smith. În ciuda veștilor inițiale care anunțau că Will Smith nu va reveni pe platourile de filmare ale continuării filmului Intependence Day, cei de la Empire susțin că Will Smith se află în negocieri pentru rolul căpitanului Steven Hiller.

Deși în urmă cu 2 luni regizorul Emmerich Ronald declara pentru New York Daily News „Will Smith nu poate reveni pentru că este prea scump și ar cântări prea greu în distribuția filmului.” se pare că după eșecul After Earth valoarea renumitului actor a mai scăzut și în același timp a deschis orizontul opțiunilor atât pentru regizorul sequel-ului cât și pentru Smith.

Deși inițial se sugera că Will Smith nu va fi în noul film deoarece e prea scump, negocierile cu actorul s-au reluat PC: BusinessInsider
Deși inițial se sugera că Will Smith nu va fi în noul film deoarece e prea scump, negocierile cu actorul s-au reluat PC: BusinessInsider

Într-un interviu acordat recent celor de la Digital Spy din care reies clar schimbările pe plan economic ce au avut loc în bugetul lui Will Smith, Emmerich a afirmat „Se schimbă totul lună de lună. Am spus ca Will Smith nu se va afla în distribuție pentru că nu își dorea la acel moment dar acum avem o întâlnire aranjată și urmează să discutăm această decizie, deci absolut orice se poate întâmpla.”. Totuși cu sau fără Smith, realizarea filmului va continua și va fi gata în 2015.

Inițiativa regizorului nu este prima de acest gen, acesta anunțând că intenționează să reia seria Stargate „Inițial, fusese plănuit ca o triologie” spune regizorul dar acesta s-a răzgândit, sperând să facă măcar un film plasat în universul Stargate. Cu toate că planul triologiei a rămas într-un stadiu inactiv Emerich a declarat într-un interviu acordat celor de la Empire Online că „am fost la MGM care au acum drepturile asupra producției și am propus un restart al filmului asa cum fusese gândit inițial, ca o triologie.” adăugând misterios ca o concluzie „vom căuta un scenarist și vom începe lucrul.”

Sursa: ProCinema.ro

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente