(foto) Un transsexual a născut un băiat în Germania

images
Foto: El este cel de-al doilea copil din lume născur de un transsexual PC: MiBahia

Un transsexual din Berlin a devenit primul bărbat din Germania care a născut un copil. Băieţelul a venit, însă, pe lume cu ajutorul unei moaşe, întrucât cel care l-a adus pe lume nu putea fi internat într-o maternitate, figurând inclusiv în documentele oficiale ca bărbat.

El se identifică drept bărbat şi figurează astfel inclusiv în actele oficiale, după ce a suferit o operaţie de schimbare a sexului. Sarcina a rezultat în urma unei înseminări artificiale cu spermă de la un donator. În certificatul de naştere al copilului în dreptul părinţilor este specificat doar numele tatălui, în timp ce rubrica „mama” a rămas necompletată.

Bebeluşul, un băieţel, s-a născut la 18 martie, la domiciliul bărbatului, în contextul în care spitalele sunt nevoite să înregistreze numele mamei atunci când se naşte un copil. Nou-născutul a fost adus pe lume cu ajutorul unei moaşe.

Cazul este asemănător cu al transsexualului Thomas Beatie din SUA, care a născut trei copii.

Transsexualii sunt persoane care pot aduce copii pe lume, deoarece chiar şi o femeie care este supusă unei terapii cu hormoni pentru a deveni fizic mai masculină poate păstra organele sexuale feminine.

Sursa: RTV

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente