Concurs: Premiul pentru tineret, ediţia 2013

067
Foto: Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova anunță concursul Premiul pentru tineret ediția 2013 PC: eveniment.md

Premiul pentru tineret se decernează anual pentru realizări și performanțe deosebite ale tinerilor în domeniul cultural-artistic, tehnico-științific, activism civic și se acordă cu prilejul Zilei Naționale a Tineretului (a doua duminică a lunii noiembrie).

Premiul se acordă cetățenilor Republicii Moldova (inclusiv grupuri de cetățeni din cel mult 5 (cinci) persoane, cu vârsta cuprinsă între 16-30 ani. Dosarele pentru participare la concurs urmează a fi întocmite în conformitate cu Regulamentul Premiului pentru tineret.

Regulamentul şi formularul de aplicare pot fi accesate și pe adresa site-ului Ministerului Tineretului şi Sportului.

Premiul pentru tineret se acordă prin concurs. Dosarele înaintate la concurs sunt analizate de către Comisia de Examinare (experți, specialiști în domeniu). Învingătorilor li se înmânează Trofeul, Diploma de confirmare a titlului de Laureat al Premiului pentru tineret și un premiu bănesc în sumă de 12.000 lei.

Materialele lucrărilor înaintate la concurs urmează a fi prezentate Direcției Programe de Tineret a Ministerului Tineretului și Sportului până la 19 octombrie 2013, la adresa: MD-2004, Chişinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt, 162, biroul nr. 820. Informaţii suplimentare la tel. (+373 22) 820 864.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente