Secretele Angliei pentru meciul cu Moldova

wembley
Foto: Naționala Angliei are un record formidabil pe Noul Wembley

Înainte de confruntarea cu Moldova de pe Noul Wembley, jucătorii englezi și antrenorul acestora sunt mai mult preocupați de partida următoare, totuși nu sunt dispuși să-i subestimeze pe tricolori.

Naționala Albionului e gata să înfrunte Moldova, vineri, 6 septembrie, la ora 22:00. Englezii doresc să obțină cu orice preț toate cele trei puncte puse în joc, simțind presiune din partea Ucrainei. Vecinii noștri se află pe locul 3 în clasamentul Grupei H, având cu un singur punct mai puțin decât Anglia, ocupanta locului 2. Pe 1-ul loc, în continuare, se află Muntenegru.

În legătură cu meciul tur de la Chișinău, Michael Carrick (Manchester United) consideră că rezultatul a fost unul formidabil, însă de această dată trebuie să fie atenți ”E un scenariu nou și un joc complet diferit”. Prezent și el la conferința de presă, fundașul Garry Cahil (Chelsea) așteaptă și el un meci mare ”Ar fi un bonus bun dacă reușim să câștigăm la scor, dar am ajuns la etapa când toate meciurile sunt importante… trebuie să-i respectăm. Dacă câștigăm cu 1 la 0 tot e bine.”

Atacantul echipei din Merseyside, Daniel Sturridge, nu va evolua împotriva Moldovei, fiindcă s-a întors în Liverpool pentru a se trata în continuare. El s-a accidentat la coapsă în timpul meciului de duminică împotriva rivalilor de la Manchester United, în care a înscris unicul gol al derby-ului. Înainte de același meci și star-ul englezilor, Wayne Rooney, a suferit o accidentare gravă la frunte în timpul antrenamentelor. Selecționerul Roy Hodgson recunoaște că avea nevoie de ajutorul fotbaliștilor menționați mai sus pentru disputa cu Moldova, dar speră că Sturridge își va reveni până la următorul meci. Interesul pentru el a crescut din cauza că anume datorită acestuia Liverpool se poziționează în fruntea clasamentului Premier League.

Într-un interviu pentru FATV, mijlocașul lui Arsenal, Theo Walcott, evidențiază convocarea pentru prima dată la seniori a tinerilor Andros Townsend (QPR) și Ross Barkley (Everton), care alături de Raheem Sterling (Liverpool) vor profita de compania veteranilor Steven Gerrard (Liverpool), Frank Lampard și Ashley Cole (ambii de la Chelsea). Din lotul englezilor mai fac parte: mijlocașul James Milner (Manchester City), care a jucat foarte bine pe Stadionul Zimbru, marcând primul său gol pentru naționala mare, fundașul Leighton Baines (Everton), care a înscris la Chișinău dintr-o lovitură liberă și atacantul Rickie Lambert (Southampton), ultimul profită de lipsa lui Rooney și Sturridge.
Cât despre portari, Hadgson are de ales între Joe Hart (Manchester City), Fraser Forster (Celtic Glasgow) și John Ruddy (Norwich City).

În ajunul meciului, FATV a amintit microbiștilor de partida anterioară jucată pe Wembley între aceste două echipe:

Sursa: FA

Taguri: #FMF#Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente