Agenda evenimentelor: Ce să faci în ultima zi de vară?

1174897_413959858716287_1717017346_n
Foto: Parada velo cu fundite, cravate și papioane PC: facebook

Astăzi Limba Română este regină. Cu toate acestea, nu doar ea este celebrată, dar suntorganizate și alte evenimente pe lângă această sărbătorare.

#1. Parada velo cu fundițe, cravate și papioane

Astăzi, 31 august, pregățirile de școală vor decurge pe biciclete. La Apartamentul deschis se inaugurează un punct de reparație a bicicletelor pentru a promova mersul pe biciclete. Întâlnirea se va da în fața liceului Gh. Asachi. Mai multe detalii le vedeți pe pagina de Facebook a evenimentului.

#2. En – 65 „Drive”

En-65 "Drive"
En-65 „Drive” PC: Facebook

Encounter este un eveniment pentru cei cărora le plac plimbările. Înarmați cu ingeniozitate, doritorii se pot apropia la cafeneaua Lavazza la ora 20:00 pentru a participa. Mai multe detalii le găsiți aici.

#3. Concert Mandinga în clubul City

Concert Mandinga în clubul City PC: Fcaebok
Concert Mandinga în clubul City PC: Fcaebok

După ce va cânta în Piața Marii Adunări Naționale, Mandiga va susține și un concert în clubul City din capitală începând cu ora 22:00.

#4. City Quest – Ariciul în ceață

Ariciul în ceață PC: Facebook
Ariciul în ceață PC: Facebook

La aceeași oră, dar în alt loc și alături de alte echipe, doritorii vor participa la City Quest. La ora 20:00, în fața Grand Hall, organizatorii îi cheamă pe toți cei care vor să se simtă detectivi. Mai multe detalii în evenimetul de pe facebook.

#5. Am o țară ca floare

Am o țară ca o floare PC: facebook
Am o țară ca o floare PC: facebook

„Limba nu este de Stat! Limba este de Sărit în Sus! Sărim, ne jucăm şi îi dăm cu Limba până dimineaţa! cu 100 % produs moldovenesc!” acesta estemesajul adus de Teatru Spălătorie pe pagina evenimentului care începe la ora 22:00.

#6. Salonul Internațional de Carte se deschide

Salonul Internațional de Carte PC: #diez
Salonul Internațional de Carte PC: #diez

Astăzi, 31 August, la ora 12.00 în cadrul Sărbătorii Naţionale “Limba Noastră”, la Biblioteca Naţională va avea loc inaugurarea Salonului Internaţional de Carte ce se va desfăşura sub patronatul UNESCO şi al Primei Doamne, Margareta Timofti. Mai multe detalii pe #diez.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente