Starul Hollywood Lee Thompson Young a fost găsit mort

lee-thompson-young-8-19-thumb
Foto: Lee Thompson Young a fost găsit mort. PC: heavy.com

Fostul star Disney, Lee Thompson Young, bine cunoscut pentru rolul principal în „Famous Jet Jackson” s-a sinucis în Los Angeles la vârsta de 29 de ani. Anunțul a fost făcut de managerul său.

„Este o tristețe mare că Lee Thompson Young și-a luat tragic propria viață în această dimineață,” a declarat managerul lui Young, Jonathan Baruch. „Lee a fost mai mult decât un actor tânăr strălucit, el a fost un suflet minunat și blând, cpe care l-am pierdut cu adevarat”, a adăugat Baruch.

Young a fost găsit mort de către poliție la casa lui, în zona de nord a orasului Hollywood luni dimineață. Colegii lui din serialul „Rizzoli & Isles”, au chemat autoritățile să spună că nu s-a întors la muncă.

Faima lui Young a crescut ca Jett Jackson pe Disney Channel, într-o serie despre un tânăr actor d la un spectacol fictiv în Carolina de Nord. Young a continuat continuat cariera în 2004 cu filmul „Friday Night Lights” și spectacole de televiziune, cum ar fi „South Beach”.

Actorul l-a jucat recent pe detectivul Barry Frost în „Rizzoli & Isles.” Compania care filma serialul a spus „Suntem dincolo de dezamăgit la pierderea acestui om dulce, blând, bun la suflet și inteligent. El a fost cu adevărat un membru al familiei noastre. Lee va fi prețuit de către toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit, atât pe și înafara ecranului, pentru energia sa pozitivă, pentru zâmbetele infecțioase și harul sentimental „.

Sursa: Euronews

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente