Eventis Mobile cere socoteală Moldovei

timthumb
Foto: Eventis vrea dreptate de la CEDO

ANRCETI refuză să reactiveze licenţa Eventis, chiar dacă acordul cu privire la comercializarea complexului patrimonial unic al companiei Eventis a fost încheiat şi aprobat. Compania urmează să atace Moldova la CEDO.

Potrivit lui Goţonoga, Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI), dar și Camera Înregistrării de Stat erau obligate să reactiveze licența imediat după ce Curtea de Apel a aprobat vânzarea activelor Eventis companiei locale Iulerom.

”Pe parcursul a două luni de zile, cele două instituții nu au executat decizia definitivă a instanței. Deși, potrivit legii, organele statului aveau la dispoziție 15 zile pentru executarea  benevolă a deciziei instanței de judecată. Acordul a fost prezentat la ANRCETI încă pe data de 20 iunie. Pe 5 iulie trebuiau să fie implementate toate procedurile”, a spus Goțonoga.

Membrii Consiliului creditorilor vor începe pregătirile pentru a se adresa la CEDO, iar suma prejudiciului pretins ar putea fi de minim 41 mil. de lei.

Sursa: Economist

Taguri: #Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente