Nikon Photo Contest – o tânără din Moldova printre câștigători

natalia_ciobanu_nikon
Foto: Locul trei pentru "The mist" by Natalia Ciobanu PC: nikon-photocontest.com

Au fost anunțate rezultatele concursului de fotografie organizat de Nikon pentru perioada 2012-2013, iar printre câștigători se află și Natalia Ciobanu din Republica Moldova.

Natalia Ciobanu a ocupat locul trei la categoria A: o singură fotografie. Acum urmează ca în perioada 28 august – 10 spetembrie  la Tokyo, Japonia, va găzdui o expoziție cu pozele câștigătorilor din concurs, unde va fi prezentă și poza tinerei moldovence. Pentru locul 3, Natalia va primi un trofeu și echipamente Nikon în valoare de peste 1.000 dolari.

Natalia Ciobanu PC: Facebook
Natalia Ciobanu PC: Facebook

Natalia Ciobanu este pasionată de arta fotografică de practic cinci ani. În fotografiile sale preferă să descopere partea sufletească a celui care pozează, înfățișarea și ipostazele pe care le trăiește fiecare, devenind doar instrumente în istorisirile care se creează.

The mist by Natalia Ciobanu PC: .nikon-photocontest.com
The mist by Natalia Ciobanu PC: .nikon-photocontest.com

În cadrul Nikon Photo Contest 2012-2013, marele premiu a fost obtinut de lucrarea „Elegy of Autumn”, semnată de Dina Bova. Puteți vedea lista și imaginile câștigătorilor pentru toate categoriile aici.

Poza câștigătoare Elegy of Autumn by Dina Bova PC: The mist by Natalia Ciobanu PC: nikon-photocontest.com
Poza câștigătoare Elegy of Autumn by Dina Bova PC: The mist by Natalia Ciobanu PC: nikon-photocontest.com

La ediția 2012-2013 a concursului foto au participat un număr de 22.752 fotografi din 153 de țări și regiuni, care au depus 99.339 lucrări .

Jurizarea finală a avut loc în perioada 11-14 iunie 2013, cu un juriu global format din 17 membri, din diferite zone ale fotografiei, care s-a reunit la Tokyo. Câștigătorii au fost selectați pe baza capacității acestora de a transmite o poveste universală, luând în considerare diversitatea, forța mesajului, creativitatea și tehnicile utilizate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente