Șeful Consiliului Procurorilor, Iurie Garaba, implicat într-un accident

Garaba iurie
Foto: Șeful Consiliului Procurorilor este susptectat că ar fi implicat într-un accident. PC procuratura.md

Șeful Mişcării Antimafie, Sergiu Mocanu a relatat astăzi în cadrul unei conferințe de presă circumstanţele accidentului în lanţ, produs ieri, unde a fost implicat și Șeful Consiliului Procurorilor, Iurie Garaba.

,,Ieri, în jurul orei 9, pe Calea Ieșilor la ieșirea din oraș, a avut loc un accident. Au fost implicate două mașini – un BMW C IY 111 și Ford Tranzit CL AO 555. A fost un accident minor, au fost defectate puțin doar unitățile de transport. La volanul Fordului se afla Munteanu Gheorghe, de 36 ani, originar din satul Pitușca, Călărași. La volanul BMW-ului se afla șeful Direcției Investigații Generale din cadrul Procuraturii Generale președintele Consiliului procurorilor, Garaba Iurie”, susține liderul Mișcării Antimafie.

De asemenea, Sergiu Mocanu afirmă că Gheorghe Munteanu, este în pericol şi riscă să facă ani grei de puşcărie. ,,Versiunea lor oficială este că Munteanu i-ar fi cauzat vătămări corporale şi este prelucrat să recunoască. Noi ştim că procurorul l-a agresat fizic pe Munteanu imediat după accident. L-a ameninţat cu arma şi închisoarea. Avem doi martori pe care îi vom lua sub protecţie.”

Potrivit ofiţerului de presă al Comisariatului General de Poliţie, Adrian Jovmir: ,,Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 8.50, la intersecţia străzilor Balcani şi Calea Ieşilor din sectorul Buiucani. În accident au fost implicate o maşină Ford şi un BMW. Nimeni nu a fost reţinut. Reţineri se fac atunci când există o victimă grav rănită sau decedată. În acest caz a fo st un accident uşor. Nicio victimă nu a avut nevoie de îngrijiri medicale“, a declarat Adrian Jovmir.

Sursa: adevărul.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente