Ministerul Agriculturii oferă consultanță telefonică despre granturi și credite

linia fierbinte
Foto: gândul.info.

Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare a lansat o linie fierbinte, la care se oferă consultanță despre granturi și credite pentru afaceri în domeniul agriculturii.

Această acțiune se încadrează în prioritățile Guvernului pentru primele 100 de zile, anunţate de Prim-ministrul Iurie Leancă, și anume crearea și menținerea locurilor de muncă.

Persoanele interesate pot afla informaţii despre granturi şi credite acordate în condiţii favorabile, disponibile în cadrul Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare.

Lansarea liniei are drept scop oferirea informațiilor despre finanțările în domeniul agricol, astfel Guvernul își propune să sporească accesul micilor antreprenori, inclusiv a tinerilor, fermierilor şi lucrătorilor migraţi la fondurile disponibile pentru lansarea sau dezvoltarea afacerilor.

Amintim că în primele 50 de zile de activitate, Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare a acordat 712 granturi pentru 712 întreprinderi. Aproximativ 600 din acestea fac parte din programul de subvenţionare din fonduri bugetare, restul provin din fonduri externe.

Sursa: gov.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente