5 semne că ea este amanta perfectă

mistress-800×400
Foto: Află care sunt cele mai distinctive semne că ea poate deveni amanta perfectă. PC: tumblr.com

Nu fiecare femeie pe care o agăți la bar poate deveni o bună amantă. Pentru asta trebuie să investești ceva timp în căutări și pentru ați face misiunea mai ușoară iată 5 semne că ea este amanta perfectă.

a-victorias-secret-models-career-could-be-in-danger-after-she-was-photographed-dropping-a-bag-of-white-powder

# 1 Ea are vârsta cuprinsă între 25 și 35 de ani 

Nu ai nevoie de o amantă care este prea tânără sau prea matură. Ideea este că nu vrei să te ocupi de o femeie care este lipsită de experiență, deoarece șansele sunt destul de mari că ea prima îți va da papucii pentru cineva mai tânăr. Și cu siguranță nu vrei să ai lângă tine pe cineva care te va face să arăți ca un alfons. Ai nevoie de cineva care îți va oferi sex de calitate și este destul de matură ca să fie suficient de matură pentru a fi confortabilă cu faptul că ea este doar amanta ta și nimic mai mult.

collage sexy instagram

# 2 Ea nu este prea activă pe rețelele de socializare 

Orice s-ar întâmpla amanta ta trebuie să rămână în secret, de aceea nu vrei să ai pe cineva alături care este online 24/24. Nu aveți nevoie de publicitate pe rețelele de socializare, pentru că nu știi niciodată cine vă poate vedea. Tu nu vrei ca cineva de la birou sau din rețeaua socială a sotiei tale ar putea vedea fotografii cu tine și amanta ta. Cu cât mai puțină publicitate, cu atât mai bine. Între voi nu este tipul de relație în care îți dorești să fiți văzuți împreună.

Hmay112010

# 3 Ea de mult timp nu mai crede în dragoste 

Dacă ea nu mai crede în dragoste, atunci totul este clar. Acest lucru demonstrează că ea nu se va atașa de tine în nici un fel, iar între voi vor rămâne doar momentele pe care le aveți când vă întâlniți, iar sentimentele nu sunt pentru voi. Aceasta este o situație ideală și nimic nu poate fi mai bun decât o amantă care nu are nici o dorință pentru relații serioase. Lucrul de care trebuie să ai grijă tu, este să nu te îndrăgostești singur de ea.

077874cc733a

# 4 Ea transformă toate fanteziile tale sexuale în realitate 

În dormitorul de acasă există câteva lucruri pe care le faci cu soția ta. Iar o relație de lungă durată deseori reflectă și o viață sexuală cam în aceleași poziții. Este crucial ca amanta ta să fie de acord la mai multe experimente în dormitor, bucătărie, baie sau chiar și-n pădure. Amanta ta ar trebui să împărtășească cele mai îndrăznețe fantezii sexuale.

alone-curls-girl-hair-lonely-Favim.com-405108

# 5 Ea nu este prea atașată de familie și nu are o sumedenie de rude 

Este util să știi că amanta ta nu locuiește pe lângă familia ei. Acest lucru înseamnă că există mai puțini oameni în viața ei de care trebuie să-ți bați capul. De asemenea, șansele de a fi prins în flagrant sunt mai mici. Nu trebuie să fie îngrijorat că într-o bună zii vei da peste mama ei într-un supermarket, în timp ce faci cumpărăturile cu soția ta. De asemenea, este mai greu și pentru amanta ta să ducă o viață dublă și mereu să fie nevoită să plece undeva în ultimile minute.

Sursa: elitedaily.com

Taguri: #facebook
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente