(video) A fost reținut bărbatul care ucis și aruncat corpul unei tinere în râul Bâc

111_0
Foto: Poliţiştii au reţinut un bănuit în cazul femeii ucise pe strada Tăbăcăria Veche PC: IGP

Poliţiştii au reţinut un bănuit în cazul femeii ucise pe strada Tăbăcăria Veche, îcadavrul căreia a fost găsit fost găsit în râul Bâc.

În dimineaţa zilei de 20 iulie curent, pe strada Tăbăcăria Veche a sectorului Centru, un trecător a depistat cadavrul unei femei în fâşia forestieră de pe malul râului Bâc. Imediat a fost înştiinţată poliţia care s-a deplasat la faţa locului. În cadrul cercetărilor demarate, pe suprafaţa corpului au fost depistate multiple plăgi penetrante provocate de cuţit. Ulterior forţele de ordine au stabilit identitatea femeii, care s-a dovedit a fi originară din oraşul Calaraşi şi avea o vârstă de 29 ani.

Pe marginea acestui caz forțele de ordine au iniţiat acţiuni speciale de investigaţii, privind identificarea şi reţinerea autorului crimei. Respectiv, ieri 25 iulie 2013, poliţiştii au reţinut un bănuit în vârstă de 37 ani, originar din satul Ştefăneşti al raionului Floreşti. Anterior bărbatul fusese judecat pentru furturi din apartamente şi nu avea un loc permanent de trai în capitală.

În cadrul audierilor bărbatul a recunoscut în detalii circumstanţele producerii crimei. Potrivit lui, femeia ar fi fost ucisă cu un cuţit de bucătărie din motiv că l-ar fi numit cu cuvinte vulgare. Ei se cunoşteau de ceva timp şi în seara respectivă victima ar fi venit unde înnopta bărbatul.

El a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi riscă închisoare pe un termen de la 15 până la 20 de ani saudetenţiune pe viaţă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente