Topul celor mai sexy politicieni din lume

alexei navalnii

Sunt puternici, deștepți, dar și sexy deopotrivă. Echipa #diez a realizat un top al celor mai atrăgători bărbați din politică.

#9.Salou Djibo, cu ce mai înaltă funcție în stat, puternic și un adevărat apărător al țării. Salou este ofițer militar nigerian. În urma unei lovituri de stat  el a devenit șeful Consiliului Suprem pentru Reinstaurarea Democrației, liderul de facto din Niger.

negreteanul

#8. Vadim Pistrinciuc, unul dintre cei mai influenți actori de pe scena politică, vicepreședinte al PLDM și consilierul  premierului. Are carismă și este îndrăgit de femei.

pistrimciuc

#7. Vlad Plahotniuc, este politicianul care a surprins o țară întreagă prin apariția sa pe scena politică. Până acum vreo 3 ani, a stat în umbă, iar o dată ce a devenit persoana publică, a fost învăluit de mister. Femeile îl percep ca pe un bărbat aranjat, iar bărbații drept un lider puternic.

plahotniuc colagge

#6. Eugen Tomac, politician, istoic și jurnalist român. În prezent acesta este consilier de stat la Departamentul Relații Internaționale și Politici Europene. Este un bărbat atrăgător cu calități de lider puternic, mai nou a devenit președinte a partidului Mișcarea Populară.

tomac

#5. Jens Stoltenberg, un bărbat atrăgător și puternic, iar până a deveni prim-ministru al Norvegiei le-a încercat pe toate: a fost jurnalist pentru cotidianul Arbeiderbladet, secretar al Partidului Laburist, director executiv la biroul de statistică din Norvegia, ba chiar a fost și profesor de economie la Universitatea din Oslo.

Stoltenberg

#4. Octavian Tâcu, conferenţiar universitar, doctor în istorie, ex-ministru al Ministerului Tineretului și Sportului a devenit tot mai popular în rândurile societății și a mass-mediei, după ce a adus acuzații la adresa noului ministru al MTS. Și fiindcă este maestru internaţional la box merită locul patru.

tacu

#3. Victor Lutenco este nu doar un politician foarte iscusit, dar și foarte stilat. Activează pe scena politică, dar aceasta nu-l împiedică să adopte un stil mai neobișnuit. Este unul dintre cei mai rîvniți burlaci din politica moldovenească. Iar pentru că este unicul politian de la noi care are cercel în ureche, îi dăm locul trei.

lutenco

#2. Kakha Kaladze, politician georgian a fost numit ministru al Energiei și Resurselor Naturale din Georgia, însă până a activa pe scena politică a fost fotbalistul anului 2001-2003 și este considerat unul din cei mai importanți jucători ai Georgiei.

collage12

#1. Alexei Navalnîi este liderul opoziției ruse. Avocat și activistul rus, a câștigat notorietate în Rusia, și în special în mass-media pentru lupta împotriva corupției.  El a folosit blog-ul său chiar și pentru organizarea unor demonstrații civile. L-am clasat pe locul întâi nu doar pentru calitățile sale fizice, dar și pentru curajul de care dă dovadă, fiind în opoziție cu liderul de la Kremlin.

navalinii

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente