Top ştiri din 25 iulie

IMG_216800
Foto: Victor Popovici și-a făcut masterul în Spania.

Cele mai importante şi populare ştiri de pe #diez din 25 iulie 2013

#1. Accident feroviar în Spania. 77 de morți și 143 de rǎniți

Cel puţin 77 de persoane au murit şi aproximativ 143 au fost rănite în deraierea unui tren miercuri, 24 iulie, la Santiago de Compostela în nord-vestul Spaniei.

#2. ADMITERE 2013: Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie Nicolae Testemiţanu (USMF)

Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie Nicolae Testemiţanu pregăteşte cadre medicale. La nivel universitar instruirea se realizează în cadrul facultăților: Medicină Nr.1 (inclusiv specialitatea Sănătate Publică), Medicină Nr.2 (pentru studenţii internaţionali), Stomatologie, Farmacie.

#3. Victor Popovici: “E important să lași regretele în trecut și să privești cu mintea senină spre viitor”

Victor Popovici a făcut licența la ULIM. Masterul a decis să Îl facă în Suedia. El a relatat pentru #diez despre cum e posibil să ajungi acolo şi ce trebuie să știi despre viața suedeză.

#4. Eticheta paginilor de pe Facebook

Paginile de pe Facebook pentru a fi eficiente ar trebui să creeze comunităţi în jurul lor. Astfel încât membrii acestei comunităţi să aibă un plus de valoare nu doar informaţie băgată pe gât.

#5. Moldova este pe locul II la capitolul libertatea presei

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) a prezentat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă indexul Libertăţii Presei.

#6. Noi reguli la trecerea frontierei cu Bulgaria

Moldovenii care călătoresc în Bulgaria sunt informați despre introducerea noilor reguli la trecerea frontierei cu acest stat.

#7. Federaţia Moldovei de Tenis caută voluntari pentru Cupa Davis

În perioada 13-15 septembrie 2013 se va desfăşura meciul Moldova vs Portugalia din Cupa Davis. Astfel Federaţia Moldovei de tenis caută voluntari pentru a fi: copii de mingi, arbitri de linie, operatori ai tablourilor de scor şi voluntari ai evenimentului.

#8. Cu 225.000 mai puțini șomeri în Spania

Numărul șomerilor în Spania a scăzut sub 6 mln. Acest lucru a fost posibil datorită scăderii populatiei active, dar și ocuparea efectivă a locurilor de muncă.

#9. Vezi ce specialist caută Ministerul Educației

Ministerul Educației caută consultant superior în Direcția e-transformare și informatizare a instituției, iar data limită pentru depunerea dosarelor este 7 august curent.

#10. Protestele din Bulgaria în 7 imagini tragice

Bulgarii au început un nou stadiu a protestelor. Mai mult de 100 de parlamentari, miniștri și jurnaliști și-au petrecut noaptea de ieri asediați în interiorul Parlamentului până când poliția i-a evacuat.

Taguri: #Bulgaria
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente