În perioada 13-15 septembrie 2013 se va desfăşura meciul Moldova vs Portugalia din Cupa Davis. Astfel Federaţia Moldovei de tenis caută voluntari pentru a fi: copii de mingi, arbitri de linie, operatori ai tablourilor de scor şi voluntari ai evenimentului.

Cu ocazia meciului decisiv pentru echipa naţională a Moldovei, din cadrul Campionatul Mondial la Seniori “Davis Cup by BNP Paribas” R. Moldova – Portugalia, ce se va desfăşura la Chişinău în perioada 13-15 septembrie, Federaţia de Tenis din RM anunţă înscrierea tuturor celor care vor sa fie alături de sportivii moldoveni, toţi cei care doresc să ia parte în organizarea acestui eveniment din lumea tenisului naţional.

Inscrierile se fac pentru următoarele poziţii:

Ball Kids (copii de mingi):

Cerinţe: Vârsta cuprinsă între 12-16 ani (dar nu obligatoriu); cunostinţele generale a regulilor tenisului sunte preferate, dar nu obligatorii.

Poziţii disponibile: 25

Data limită pentru înscrieri: 01 August  2013

Persoana de contact: Natalia Satalova – tel. 069553298

Line Umpires (Arbitrii de linie):

Cerinţe: Vârsta cuprinsă între 16-40 de ani (dar nu obligatoriu); cunostinţe generale a regulilor tenisului – obligatoriu, experienţa în arbitraj constituie un avantaj.

Poziţii disponibile: 25

Data limită pentru înscrieri:  01 August 2013

Persoana de contact: Irina Vieru – tel. 079226007

Score Board Operators (Operatori tablourile de scor):

Cerinţe: Vârsta peste 18 ani preferabil; cunostinţe generale a regulilor tenisului – obligatoriu, cunostinţe exacte de calculare a scorului în tenis, cunostinţe generale de folosire a calculatorului (training pentru operarea tablourilor de scor va fi oferit).

Poziţii disponibile: 2

Data limită pentru înscrieri: 01 August 2013.

Persoana de contact: Irina Vieru – tel. 079226007

Voluntari:

Cerinţe: Vârsta de la 16 ani preferabil, dar nu obligatoriu.

Poziţii disponibile: 30

Data limită pentru înscrieri: 15 august 2013

Persoana de contact: Mariana Erhan – 079778502

Notă:

Toate persoanele care se vor înscrie pe categoriile menţionate mai sus, vor fi instruite conform regulamentului strict de desfăşurare “Davis Cup by BNP Paribas”.

Federaţia de Tenis din RM face apel la toate persoanele interesate în dezvoltarea şi popularizarea tenisului de câmp în ţara noastră, să participe în procesul de organizare a acestui eveniment.

Sursă: FTM