Președintele Legislativului din Suedia va veni la Chișinău

igor corman si presedintele suediei
Foto: Igor Corman și Ingrid Tersman au discutat despre programul vizitei la Chișinău a domnului Per Westerberg. PC parlament.md.

În cadrul unei întrevederi dintre Igor Corman și Ingrid Tersman, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Regatului Suediei în RM a fost discutat programul vizitei la Chișinău a domnului Per Westerberg, Președintele Parlamentului Suediei.

Vizita președintelu va avea loc pe data de 2 septembrie 2013.

Prioritățile agendei legislative pentru sesiunea de toamnă a Parlamentului au reprezentat alte subiecte de discuție între cei doi. Perspectivele Summit-ului de la Vilnius pentru integrarea europeană a Republicii Moldova, proiectele de modernizare a țării, respectiv transferul de expertiză și bune practici în consolidarea democrației din Republica Moldova.

Președintele Parlamentului, Igor Corman a menționat despre evoluția ascendentă a dialogului moldo-suedez și sprijinul de care beneficiază Republica Moldova din partea Suediei în procesul de integrare europeană.

La rândul său, Ambasadorul Ingrid Tersman a salutat cooperarea dintre puterea legislativă și executivă din Republica Moldova și a menționat că Suedia va sprijini și în continuare eforturile Republicii Moldova de integrare europeană.

Sursa: parlament.md

Taguri: #igor corman
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente