Corina Evtodieva: ”Concursul a fost o experiență nouă, plăcută, dar și destul de epuizantă”

12048_413607928758833_1953012370_n
Foto: Corina are 22 de ani și este absolventă ASEM, facultatea de finanțe. PC: facebook.com/corina.evtodieva

Corina Evtodieva ne-a reprezentat țara la concursul internațional “Miss European Tourism 2013″. Ea a povestit pentru #diez cum a fost concursul și ce presupune titlul de ”Miss European Tourism”.

#1. Cum te simți după concurs?

Acesta a fost primul concurs internațional la care am participat și cu siguranță a fost o experiență nouă, placută, dar și destul de epuizantă. Concursurile internaționale diferă cu mult de cele naționale. Mai întâi de toate ești jurizată din prima zi în care ai ajuns în țara-gazdă. Am avut un program destul de încărcat, în care odihna și somnul nu-și prea găseau locul. În timpul cantonamentului am avut parte de multe excursii în care am vizitat cele mai populare obiecte turistice din zona Transilvaniei.

Corina a ajuns să ne reprezinte țara în urma unui casting pe bază de fotografii. PC: facebook.com/corina.evtodieva
Corina a ajuns să ne reprezinte țara în urma unui casting pe bază de fotografii. PC: facebook.com/corina.evtodieva

#2. Cum a fost organizat concursul și ce program aveai acolo ?

Organizarea a fost la un nivel destul de bun. Cum am mai menționat, am avut un program foarte încărcat și obositor, cu numeroase ședințe foto și filmări. Mulți consideră că la așa gen de concurs te relaxezi, dar este o aparență înșelătoare. Noi ne trezeam la 6 dimineața și intram în hotel la miezul nopții. În timpul zilei trebuia să arătăm mereu elegant și cu zîmbetul pe buze, chiar dacă aveam dureri îngrozitoare din cauza tocurilor înalte.

#3. Ce relații aveai cu celelalte concurente?

Spre uimirea mea concurentele au fost foarte drăguțe și haioase. Nu cred că am auzit ca cineva să se certe, chiar dacă e mare probabilitatea cînd sunt prezente 32 de domnișoare care concurează. Datorită faptului că cunosc patru limbi străine, mi-a fost foarte ușor să comunic cu ele și să petrecem împreună momente splendide. Cele mai apropiate mi-au devenit concurentele din Ucraina, Rusia, Latvia și Cehia. Sper să țin legătura cu ele și chiar să le revăd.

Corina alături de concurentele despre care spune că a avut o relație foarte bună. PC: facebook.com/corina.evtodieva
Corina alături de concurentele despre care spune că a avut o relație foarte bună. PC: facebook.com/corina.evtodieva

#4. Ce presupune titlul de Miss European Tourism?

În mod general, nu cred că titlul de ”miss” presupune celebritate sau că reprezintă o realizare majoră. Acest titlu se poate considera o victorie personală și o remunerare pentru efortul depus în concurs. În opinia mea titlul de Miss European Tourism te poate ajuta doar cu încredere obținută și desigur cu multe cunoștințe noi în această industrie.

“Miss European Tourism 2013″ s-a desfășurat în perioada 8 – 13 iulie în România. PC: facebook.com/corina.evtodieva
“Miss European Tourism 2013″ s-a desfășurat în perioada 8 – 13 iulie în România. PC: facebook.com/corina.evtodieva

#5. Care va fi următorul concurs la care vei merge?

Am primit câteva propuneri de a participa în toamnă la alte concursuri din Europa. Însă voi accepta să particip atunci când voi fi mai pregatită. Nu e suficient să arăți bine pentru a participa. Trebuie să ai la îndemnă o garderobă destul de mare, cu multe rochii de seara superbe, pe care nu oricine și le poate permite. O soluție în acest caz ar fi să apelezi la designerii locali și să-i convingi să te ajute, dar e un proces destul de îndelungat. Atunci când voi considera că sânt în forma perfectă și voi avea pregătirea cuvenită, cu mare drag îmi voi reprezenta țara la un alt concurs internațional.

Taguri: #Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente