3 metode cum să scapi de cozi în timpul vacanţei

142309131
Foto: Nu te lăsa stresat de cozile interminabile din vacanţă. PC: Getty Images

O vacanţă mereu presupune şi statul în rând, indiferent dacă este aeroport sau hotel. Iată trei metode cum să scapi de coadă, să economiseşti timp şi să nu pierzi celulele nervoase.

# 1 Cumpără bilete din timp

Multe muzee și parcuri de distracţii oferă posibilitatea să rezervi bilete on-line. Poţi să te prezinţi cu biletele printate sau stocate pe telefonul tău. Acesta este un pas simplu şi practic pe care mulţi turişti îl trec cu vederea, în special atunci când pregătirile se fac pe ultima sută de metri.

# 2 Un checkout rapid şi probleme nu mai sunt

Tot mai multe hoteluri mari au început să practice „Express Checkout” sau uneori i se mai spune „self-service”/”automat checkout”. Oaspeții hotelului pot lăsa cheile camerei într-o cutie sau să folosească un chioșc electronic pentru a finaliza procesul de check-out. Unele hoteluri chiar permit oaspeților să se ocupe de check-out prin intermediul sistemului de televiziune din cameră. În dimineața plecării, personalul hotelului deobicei oferă cecul cu toate cheltuielile tale. Dacă acesta este în ordine, atunci nu ezita să laşi cheile în cutie şi să nu mai stai în rând la administrator.

# 3 Devino client fidel al unei companii aeriene

Este o practică standard pentru multe companii aeriene – membrii fideli reuşesc să treacă fără rând. Ele nu sunt doar pentru cei care cumpără bilete business clas. Uneori te pot trece fără rând şi atunci când treci de securitate. Chiar și cele mai mici nivele de loialitate oferă acces prioritar.

Sursa: huffingtonpost.com

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente