Jocul de belot accesibil online

Belot-Moldova
Foto: Secvenţă din jocul de belot online PC: ItMoldova

La nivel local orice joc se adaptează la versiunea online: Scrabble, Poker sau Monopoly. În Moldova acum a apărut belot-ul.

n această vară a fost creat primul joc online de cărți Belot, care este unicul în felul său. Acesta a fost creat la noi în țară de un grup de prieteni care nu găseau timp pentru a juca offline, așa că au făcut un produs interesant și foarte comod.

Motorul jocului a fost creat de la zero și reprezintă o simulare a jocului de cărți belot. Au fost păstrate niște rusisme pentru a nu complica jocul, pe parcurs vor fi scoase.

Jocul se află în stadiu de beta testing, dar are multe funcții interesante, în numai 2 luni de la apariție acesta a adunat peste 2 mii de utilizatori.

Fiecare joc are instoria sa pe care o poți transmite tuturor prietenilor. Aceasta prezintă informații despre desfașurarea jocului, cît a durat și cîte puncte a acumulat fiecare.

O atmosferă plăcută este creată și de chat-ul online care este disponibil jucătorilor. Odată cu începerea partidei site-ul va găsi automat încă 2 jucători cu care vei juca în continuare pînă la acumularea a 501 de puncte. Realizatorii promit și organizarea campionatelor de belot cu premii, ceea ce pare a fi o idee foarte interesantă.

Jocul poate fi accesat la adresa www.belot.md

Cine are tărţi cu bela?

Sursă: ITMoldova

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente