5 pagini noi pentru călătorii

Planning-a-Trip-Around-the-World
Foto: Iată cele mai proaspte site-uri pentru călătorii. PC: Getty Images

Site-uri ca TripIt, Airbnb și Hipmunk au schimbat modul în care oamenii călătoresc în prezent. Dar există o sumedie de startup-uri care au toate șansele să revoluționeze și mai mult vacanțele noastre.

bag2go
Fii cu ochii pe bagajele tale. PC: mashable.com

#1 Nu pierde bagajele!

Atunci când ai parte de un zbor lung cu mai multe escale, ultimul lucru de care vrei să ai grijă sun bagajele tale. Airbus a lansat recent „Bag2Go” un „rucsac inteligent”, echipat cu GPS, RFID și bază de date mobile 2G. Bag2Go îți permite să urmărești traseul pe care-l parcurge bagajul tău, astfel încât să te poți asigura că acesta călătorește împreună cu tine în burta avionului. Dispozitivul se stinge singur în timpul zborului, așa că nu vei încălca nici un fel de reguli când vine vorba de dispozitivele electronice, care trebuiesc deconectate la decolare.

FindMyItin
Crează itinerarul perfect prin hashtag-uri. PC: mashable.com

# 2 Vacanța în hashtag-uri

49% dintre turiști consideră procesul de planificare a unei călătorii, unul foarte anevoios. În faza de cercetare și planificare aceștia petrec în mediu 29 de zile și vizitează mai mult de 20 de pagini web. Procesul consumă foarte mult timp, deoarece resursele sunt împrăștiate pe web și este greu să găsești un traseu complet. William Tang și Scott Thompson – prieteni din copilărie cu o o pasiune mare pentru călătorii și inovare – au integrat hashtag-urile pentru a te ispira să-ți creezi itinerarul perfect și să-l poți împărtăți ușor cu prietenii. Iată și pagina lor de facebook.

Screen-Shot-2013-04-29-at-3.36.22-PM
Dacă nu ești sigur ce vrei accesează Adioso. PC: mashable.com

# 3 Pentru cei care nu știu ce vor

Adioso” este un startup care permite călătorilor cu idei flexibile să găsească ofertele potrivite pentru vacanța pe care și-o doresc. Dacă cauți ceva de genul, „New York – Bangkok, în luna septembrie, pentru 11 zile,” rezultatele îți vor oferi câteva itinerarii și prețurile. Dacă prețul este prea mare, poți salva cele căutate și pe viitor primești alerte pe email atunci cand prețurile au scăzut.

triptease
Vezi cum au petrecut ceilalți vacanța prin Instagram. PC: mashable.com

# 4 Vacanța în instagram

Dacă nu ai pus toată vacanța pe Instagram,  s-a întâmplat ea oare? Fotografia este o parte componentă importantă a activităților noastre zilnice. Cu asta în minte, ”Triptease” este gata să trezească mii de reacții uimitoare la fotografiile care au fost postate deja de cineva. Itinerarul va fi creat din pozele de pe Instagram și din experiențele pe care le-au avut oamenii în destinația aleasă de tine.

peek
Află de cele mai interesante activități cu ajutorul Peek. PC: mashable.com

# 5 O vacanță activă pe toate gusturile

După ce ai rezervat un bilet de avion și ai găsit hotelul potrivit, iţi rămâne doar să mai știi toate activitățile pe care le vei face când ajungi la destinație. Peek este un agent și ghid turistic în același timp. Peek alege tot felul de evenimente, le afișează într-o interfață captivantă și le face ușor de rezervat pe orice dispozitiv, de care te folosești. Primești o reducere de 15% până la 30% din fiecare activitate pe care ai rezervat-o prin acest site.

Sursa: mashable.com

Taguri: #călătorii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente