(video) Traian Băsescu a făcut o baie de mulțime la Chișinău

4ef15e745ceca697296e9073c3bfb7e3_20865900_74061100
Foto: PC: Realitatea.net

După ce șeful statului român a depus flori la monumentului lui Ștefan cel Mare, acesta nu s-a abținut să-i salute cei aproximativ 300 de manifestanți care s l-au asaltat.

Cei adunați au venit cu drapele tricolore și scandau lozinci pro-românești precum „Basarabia pamânt românesc”, „Unire”, „Scapați-ne de ruși”, „Traiască, traiască, traiască și-nflorească Moldova, Ardealul și Țara Românească”, „Băsescu, Băsescu!”.

Sute de oameni s-au înghesuit să îi strângă mână, să-l îmbrățișeze și chiar să-l sărute. Odată întrat în mulțime acesta a fost pe cale să fie pierdut de către agenții de pază care-l escortau. O bătrână a reușit să să treacă de cordonul de securitate și să-i înmâneze un buchet de flori, iar altcineva a reușit chiar să treacă cu un copil mic doar ca să-l salute pe președintele român. O tânără a fost mai norocoasă, aceasta reușit chiar să facă o poză cu președintele României.

PC: luchianiuc.com/blog
PC: luchianiuc.com/blog
PC: luchianiuc.com/blog
PC: luchianiuc.com/blog

Situația a scăpat de sub control, iar din motive de securitate, Traian Băsescu a fost scos și  urcat în maşină de către agenții de securitate.

PC: luchianiuc.com/blog
PC: luchianiuc.com/blog

Circulația pe bulevardul Ștefan cel Mare a fost oprită.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente