„Be my lover” – un cadou din partea Innei pentru toți fanii

„Be my lover” – un cadou din partea Innei pentru toți fanii
Foto: Inna pregătește lansarea videoclipului pentru noua piesa „Be my lover”. Melodia pare să fie mult mai pe placul fanilor ei pentru că e în stilul de club.

Inna pregătește lansarea videoclipului pentru noua piesa „Be my lover”. Melodia pare să fie mult mai pe placul fanilor ei pentru că e în stilul de club.

În ultima vreme, Inna s-a îndepărtat de la stilul muzical care a consacrat-o pe plan internațional, ajungând chiar să lanseze piese în limba română.

Vara lui 2013 anunță însă revenirea la muzica de club și la hiturile cântate în limba engleză. În scurt timp, Inna va lansa videoclipul pentru noua ei piesa, „Be my lover”, ce face deja furori printre fanii ei, aceștia apreciind faptul că artista se întoarce la stilul de club care e pe placul lor.

În noul clip, Inna dă o petrecere în mijlocul străzii alături de o mulțime de tineri frumoși și și-a schimbat puțin și look-ul, apelând la extensii foarte lungi.

Inna va lansa videoclipul noului său single, “Be My Lover”, marți, 16 iulie. Până atunci, avem mai jos un teaser de aproape un minut:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente