Un cazinou ilegal deconspirat într-o locuinţă de lux din Capitală

cazino2
Foto: Cazinou clandestin în centrul Capitalei PC: gadgetreport.ro

Forțele de ordine au demascat activitatea ilegală a unui bărbat în vârstă de 37 ani, care organiza jocuri de noroc într-o locuinţă de lux, situată pe strada 31 august 1989.

În urma acestor activităţi ilegale bărbatul obţinea 4 % din suma câştigurilor băneşti a fiecărei partide de cărţi. Poliţiştii au constatat în cadrul investigaţiilor precum că, clientul care dorea să se înscrie la o partidă de “poker”, trebuia să fie recomandat prin intermediul unor persoane de încredere şi să achite suma minimă de 2 500 lei. Astfel el obţinea fișele pentru partida de “poker”.

Jocurile de noroc erau organizate zilnic şi participau cel puţin 10 persoane. Astfel, poliţiştii au demarat acţiuni speciale de investigaţii în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor la faţa locului. În momentul intervenţiei poliţieneşti au fost surprinşi peste 10 clienţi în flagrant delict. În rezultatul percheziţiilor desfăşurate în locuinţă, au fost depistate şi ridicate mai multe fișe de joc, agende de ciornă şi mijloace băneşti în sumă totală de 12 500 lei, păstrate într-un safeu din metal.

Preliminar forţele de ordine cercetează cazul dat sub aspectul “Desfăşurarea ilegală a activităţii de întreprinzător” Codul Contravenţional, care prevede o amendă în mărime de 2 000 lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente