Armenii din Moldova au noroc de Vardanean

dab_019
Foto: Comunitatea armenilor din Moldova va cere demiterea avocatului parlamentar Aurelia Grigoriu. PC: ombudsman.md

După declaraţiile scandaloase făcute de avocatul parlamentar Aurelia Grigoriu la Erevan, comunitatea armenilor din Moldova, va cere demiterea Ombudsmanului.

Comunitatea armenilor din Republica Moldova va cere demiterea avocatului parlamentar Aurelia Grigoriu, după declaraţiile politice făcute la o conferinţă din Erevan, Armenia. „Doamna Grigoriu continuă propaganda Azerbaidjanului. Sunt declaraţii inadmisibile pentru o persoană oficială, care nu reflectă poziţia Republicii Moldova. Vom face o declaraţie pe care o vom prezenta Parlamentului Republicii Moldova prin care vom cere demiterea doamnei Grigoriu“, susţine Ernest Vardanean, reprezentantul comunităţii armenilor.

Colegii Ombudsmanului de asemenea critică declaraţiile acesteia şi aşteaptă explicaţiile avocatei. „Nimeni nu poate veni cu anumite comentarii ce vizează chestiuni sensibile cum sunt conflictele îngheţate. Cu atât mai mult într-un moment nepotrivit şi cu o ocazie nepotrivită“, afirmă avocatul parlamentar Anatolie Munteanu. „Avocaţii parlamentari nu activează în baza propriilor convingeri. Am trimis Ombudsmanului din Armenia o scrisoare în care ne exprimăm regretul în legătură cu incidentul produs“, adaugă el.

Amintim că joi 4 iulie curent, la Erevan, Armenia, în cadrul unei conferințe europene, Aurelia Grigoriu a făcut declarații de ordin politic, despre relațiile dintre Armeia și Azerbaijan, care au stârnit discuții controversate.

Sursa: adevarul.ro

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente