Justin Timberlake le face cadou americanilor de 4 iulie

tumblr_m7l4ms1s5F1qmm5wso1_500
Foto: Justin Timberlake și-a lansat noul videoclip de Ziua Independenței Statelor Unite. PC: tumblr.com

Justin Timberlake le face cadou americanilor, de 4 iulie! Un videoclip explicit pentru noul său single, „Tunnel Vision”, în care a adunat mai multe modele nud.

Ca în vremurile bune și Timbaland a contribuit la noul single. Cei doi deja nu sunt la prima colaborare. Piesa a primit feedback constructiv de la criticii muzicali. Unii dintre ei chiar au comparat colaborarea dintre cei doi, cu cea pe care Timbaland a avut-o cu interpreta Aaliyah.

Videoclipul are șapte minute și este unul foarte fierbinte. Protagonistele sunt trei modele care apar topless și dansează provocator, îmbrăcate doar în bikini. Se pare că Robin Thicke a pornit tendința clipurilor dezgolite. Blurred Lines” a fost înlocuit cu o variantă mai cenzurată pe YouTube, la doar câteva zile după apariție. ”Tunnel Vision” are de asemenea o restricționare din partea site-ului. Doar persoanele cu vârsta de peste 18 ani având acces să-l vizioneze.

La puțin timp de la lansare, videoclipul „Tunnel Vision” a stârnit controverse în rândul celor care nu apreciaza ideea de contemplare a nudității feminine. Însă modul în care este filmat și stilul senzual în care fetele se mișcă ne prezintă artă pură.

„Tunnel Vision” este al treilea single de pe albumul „20/20 Experience” după „Suit & Tie” și „Mirrors”. Albumul va beneficia de o continuare în luna septembrie, și va conține 10 piese.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente