Cinci bloguri pe Tumblr la care trebuie să dai ”follow”

5199_98183858737_2207917_n
Foto: Recent Tumblr a fost achiziționat de Yahoo pentru 1 miliard de dolari. PC: pagina de facebook Tumblr

Blogurile pe Tumblr apar ca ciupercile după ploaie. #diez ți-a pregătit cele mai interesante cinci bloguri, care trebuie să apară la tine pe ”dashboard”.

tumblr1
Seria de gif-uri cu un sarcasm sănătos o găsești anume aici. PC: whenyouliveinchisinau

# 1 When you live in Chisinau

”When you live in Chisinau” este unul din cele mai proaspete bloguri apărute pe Tumblr, despre realitatea în care trăim eu și tu. Subiecte despre Carla’s Dreams și țânțari, evenimente care au loc chiar la noi sub nas, dar care sunt tratate cu prea puțin sarcasm, aici se simt ca-n rai.

 

tumblr_mnuwpmfFu21s462bzo1_500
Tu ce flori ai primit la prag? PC: floarelaureche

# 2 Floare la Ureche

Doza zilnică de naționalism o găsești pe blogul cu ”Floare la ureche”. Cele mai provocatoare imagini, combinate cu fraze mult îndrăgite din folclorul nostru cotidian, cu siguranță îți vor ridica buna dispoziție (*If you know what I mean). P.S. Tot din aceeași categorie, fac parte și blogurile: moldova are citate și tăt din viață

 

tumblr_molit09qw31qggwnvo1_1280
Brandon captează scene din viața care descriu perfect adevărata față a metropolei. PC: humanofnewyork

# 3 Humans of New York

Iar acum să trecem de la național la internațional. Un blog care îți aduce NYC-ul mai aproape, dar nu la nivel de arhitectură sau Broadway. Vedetele aici sunt oamenii simpli. Brandon este un fotograf care zilnic face poze cu locuitorii acestei metropole. Fotografiile sunt însoțite de un mic dialog care a avut loc între Brandon și eroii zilei. Ce ziceți dragi fotografi din Moldova, ar fi bine și la noi așa ceva? #diez este gata să vă ofere platformă de colaborare și o susținere prietenoasă. Dacă apar scântei scrie un mesaj la [email protected]

 

tumblr_mp3wfi4H1o1sn7lxto1_1280
Fiecare poză de pe blog este însoțită de o descriere. De data aceasta lacrimile au curs pentru că băiatului nu i s-a permis să se joace cu niște excremente găsite în iarbă. PC: reasonswhymysoniscrying

# 4 Reasons my son is crying

Poate poza nu arată pe deplin seriozitatea acestui blog, dar imediat ce faci click, te trezești într-o lume unde lacrimile de crocodil sunt atât de sincere, că nu te poți opri din râs. Blogul a fost inițiat de un părinte cu un copil mai plângăcios din fire. Imaginile haioase a inspirat și alții să-i trimită poze. Recent o editură s-a oferit ca cele mai bune poze să fie publicate într-o carte. Vezi, ce înseamnă când îți iei blogul în serios?

 

tumblr3
Comentarii stupide care au apărut când Sebastian de la Cruz, în vârstă de 10 ani, a cântat imnul SUA. PC: publicshaming

# 5 Public Shaming

Dacă ar fi să-i găsim un echivalent de la noi atunci Muligambia ar fi cel mai apropiat. Acest blog adună toate comentariile mai puțin inteligente pe care le fac oamenii, în special declarațiile de pe Twitter. Chiar dacă ți-ai dat seama de prostiile pe care le-ai scris și rușinos te îndrepți spre butonul ”șterge”, ”Public Shaming” le păstrează veșnic pentru spațiul internaut.

 

tumblr_mkipnkIZ6S1rehyapo1_1280
Ali a primit în dar ziarul în care a apărut un material despre proiectul zilnic în care participă. PC: whataliwore

Iar ca *bonus îl primiți pe Ali 

Unul din cele mai drăguțe și sensibile bloguri de pe Tumblr. O fotografă zilnic îi face poze lui Ali, un bătrânel care se îmbracă foarte original. Datorită acestor poze între cei doi s-a legat o prietenie foarte strânsă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente