Paypal face comerț în spațiu

Space

Imaginează-ți că ești într-un hotel pe Marte. Cum vei plăti pentru o ceașcă de cafea la micul dejun atunci când metodele tradiționale de pe Terra nu funcționează? Paypal vine cu soluția.

Primul hotel spațial creat de o companie rusă în câțiva ani îți va oferi șansa să-ți petreci Crăciunul sau oricare altă sărbatoare în spațiul cosmic fără prea multe probleme. În timp ce se stabilește modalitatea în care consumatorii vor ajunge în spațiu,o problemă nerezolvată este regimul de plăți a serviciilor în cazul în care vor rămâne acolo.

Hotelul spațial din interior PC: mashable.com
Hotelul spațial din interior
PC: mashable.com
Hotelul spațial din exterior PC: mashable.com
Hotelul spațial din exterior
PC: mashable.com

PayPal vine cu soluția și lansează o înițiativă ”PayPal Galactic” care presupune comercializarea în spațiu. Acest program de plăți va fi realizat din necesitate, mai întîi de toate pentru astronauții care locuiesc în nave spațiale și care au griji începând de la facturile neachitate de pe pământ și până la toate necesitățile și plăcerile din spațiul cosmic.

Această mișcare este un pic ciudată pentru PayPal, dar nu este prima de acest fel. În 2007, oamenii de știință au venit cu inițiativa ca în spațiu să existe o monedă de circulație. Este clar că președintele PayPal David Marcus a sesizat imediat potențialul pentru călătoriile în spațiu și vrea să fie sigur că anume PayPal va fi responsabil de comerțul spațial și de plățile efectuate în cazul în care acest lucru se va întâmpla.

PayPal a anunțat oficial despre ”PayPal Galactic” astăzi dimineață, la Institutul SETI în Mountain View, California. Evenimentul a avut loc la 9 pm și a inclus declarațiile a companiei PayPal, a institutului SETI, NASA și a astronautului Buzz Aldrin.

Sursa: thenextweb.com

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente