Reformele comuniștilor apreciate de chilieni

Michelle-Bachelet-on-her–006
Foto: PC guardian.co.uk.

Michelle Bachelet, doamna ce candidează la funcția de președinte în Chile susține reformele și proiectele propuse de comuniști.

Prima doamnă care a deținut funcția de președinte în Chile salută reformele propuse de partidul comunist.

Grupul comuniștiilor chiliean consideră  guvernarea din timpul lui Augusto Pinochet (1973-1990) dezastruoasă, când mii de oameni au fost omorâți din cauza politicii, iar în timpul democrației din 1990 până în prezent aceștia s-au alăturat altor fracțiuni politice.

În prezent însă reformele și proiectele acestora sunt susținute și apreciate, Michelle Bachelet continuă să promoveze reforma propusă de ei în domeniul educației, revizuirea Constituției, protecția mediului și învățământul gratuit.

,,Ei au decis să susțină un proiect care are drept scop îmbunătățirea nivelului de trai al chilienilor, bazat pe drepturi și egalitate, sunt sigură că majoritatea locuitorilor doresc anularea inegalității cetățenilor”,susține Michelle Bachelet.

De asemenea, fostul președinte chiliean dorește extinderea numărului de mandate în Congres de la trei la zece pentru partidul comunist

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente