Schimb de tineri ,,Viitorul este în mâinele noastre”

rbls-ro
Foto: Tinerii interesați de ecologie sunt invitați să participe la ,, Viitorul este în mâinele noatre" PC: rbls.ro

,,Viitorul este în mâinile noastre” este un proiect adresat tinerilor interesați de protecția mediul înconjurător, ce va reuni 30 de participanți din trei state din Uniunea Europeană și din trei țări non-UE.

 

Institul pentru Instruire și Dezvoltare ,,Millenium” invită tinerii cu vârsta cuprinsă între 18-25 de ani să aplice pentru un schimb de tineri ce se va desfășura în  Armenia (11-18 iulie). ,,Viitorul este în mâinle noastre” este un proiect dedicat protecției mediului. Scopul acestuia este să informeze tinerii și să-i motiveze să participe la protecția naturii și la promovarea unui mod de viață sănătos.

În timpul proiectului, tinerii vor avea parte de ateliere de lucru și întâlniri cu pofesioniștii în domeniu, iar subiectele se vor referi la problemele ce țin de schimbările climaterce și încălzirea globală.Totodată, participanții vor învăța
cum să devină ,,eco-friendly” și de asemnea, vor avea ocazia fiecare din ei să povestească despre măsurile întreprinse de țara sa pentru a combate problemele de ecologie.

Schimbul de tineri va avea loc în Dilijan, Armenia, o zonă muntoasă acoperită de păduri, fiind un mediu propice subiectului abordat.

Dacă ești tânăr și te interesează proiectul, atunci nu ezita să expediezi CV-ul și o scrisoare de motivație pe adresa [email protected].
Sursa: civic.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente