6 tineri din 330 de mii au luat cele mai bune job-uri din lume

TACA7587_BJBanner_500x340
Foto: 6 tineri au învins în competiția pentru cele mai bune posturi de muncă din lume. Ei au concurat cu alți 330 de mii de tineri. PC: Facebook.com

330 de mii de candidați au luptat pentru a obține 6 cele mai bune job-uri din întreaga lume. Rezultatele competiției au fost făcute publice azi.

Şase tineri, inclusiv o femeie – o franţuzoaică-, au fost selecţionaţi de Australia din circa 330.000 de candidaţi din întreaga lume pentru a exercita ”cele mai bune joburi din lume – de la aventurier în interiorul pământurilor ţării până la degustător în bucătăria locală, relatează Vocea Basarabiei.

Elisa Detrez a luat cel mai bun post de muncă.

Ea va fi guardian.
Ea va fi gardian.

În acest mod, tânăra a convins lumea să o voteze pentru a lua cel mai bun job din întreaga lume:

”Queensland este magnific, am ales într-adevăr bine”, a declarat pentru AFP Elisa Detrez, o franţuzoaică de 28 de ani, care va fi ”ranger” (gardian) în parcurile din statul australian din nord-estul ţării timp de un semestru. ”Cred că Australia este noul El Dorado. Toată lumea vrea să vină aici, deoarece viaţa este aici atât de agreabilă, vremea mai bună (decât în Europa) şi nu este criză economică”, a adăugat ea.

”Noua mea viaţă începe acum ! Agenda mea pentru următoarele şase luni: să explorez minunăţiile din Marea Barieră de Corali, pădurea virgină, parcurile naţionale, pământurile roşii şi mai multe. Îmi place !!!!”, a declarat ea, bucuroasă, pe pagina sa de Facebook.

Pe pagina de Twitter, de asemenea,  au fost găsite postari de felicitare și mesaje de mulțumire.

elisa detrez messages

Britanicul Rich Keam va ocupa funcţia de ”taste master” în Western Australia. Misiunea sa: să facă turul restaurantelor, cramelor, domeniilor viticole şi al braseriilor din acest stat.

rich keam

Brazilianul Roberto Seba va fi fotograf ”lifestyle” la Melbourne, canadianul Greg Snell – îngrijitor de animale în sud, irlandezul Allan Dixon va parcurge Outback /interiorul sălbatic al Australiei/ pentru a se întâlni cu populaţiile locale, îndeosebi aborigenii, şi americanul Andrew Smith, numit ”chief funster”, se va aventura în lumea nocturnă şi a festivalurilor de la Sydney.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente