MAI oferă peste două mii de locuri de muncă

Foto: Locuri de muncă pentru tinerii absolvenți PC: karadeniz-press.ro

MAI dorește să angajeze în următoarele trei luni 2.400 de cetățeni ai Republicii Moldova. Absolvenții universităților și colegiilor pot deveni salvatori, pompieri, polițiști de frontieră, polițiști sau funcționari publici în cadrul aparatului central al ministerului.

Potrivit Direcţiei Relaţii Publice a MAI, cele 2.400 de locuri de muncă vacante în cadrul sistemului MAI acoperă o gamă largă de profesii și specializări – de la persoane cu studii medii finisate, la șoferi, lăcătuși, ingineri, juriști, economiști, contabili, specialiști IT, comunicatori, sociologi, specialiști în resurse umane, relații internaționale și alte profesii.

Din cele 2.400 de poziții, peste 800 sunt deja deschise pentru concurs.
În fiecare săptămînă, pe site-urile subdiviziunilor MAI vor fi publicate noi funcții. Guvernul Intenţionează să dubleze proporţia femeilor angajate la moment în structurile Ministerului Afacerilor Interne.

Majoritatea locurilor de muncă sunt în afara Chișinăului. Conform comunicatului remis, MAI, oferă o carieră cu creștere stabilă, salarială și de grad, cu pensionare timpurie și pregătire profesională căutată pe piața muncii după finisarea carierei.

Locurile de muncă oferite sunt la Poliție, Poliția de Frontieră, la Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, Biroul Migrație și Azil, Academia Ștefan cel Mare și locuri de muncă în aparatul Ministerului Afacerilor Interne.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente